2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرتون دربارش چیه؟ اگه سینوهه اوایل میفهمید که پسر اخناتون هستش میتونست پادشاه مصر شه؟

بنظرم که عالی بود چون درباره همه چیز حرف زده بود

مسائل پزشکی، فرهنگی ،اقتصادی ... از همه چیز حرف زده 

بنظرم که نه امکان نداشت پادشاه بشه چون سینوهه جاه طلب نبود دنبال ثروت و پول نبود قدرت کافیم نداشت برای اینکه پادشاه بشه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
بنظرم که عالی بود چون درباره همه چیز بود  مسائل پزشکی، فرهنگی ،اقتصادی ... از همه چیز حرف زده& ...

بله همه موضوعات اما به یک موضوع اشاره نکردید 

منم نمیتونم بگم،

بنظرم هم مهم ترین پیام کتاب و مهم ترین قسمت کتاب بود

سعی کنید پیداش کنید

بله این رو هم قبول دارم هورم هب عمرا میذاشت و ذات خودش هم اینطوری نبود

بنده تموم کتاب سینوهه خوندم کاملا متابقت داشت با داستان یوسف پیامبر ولی توی کتاب اصلا اسمی از یوسف ن ...

احتمال داره سینوهه قبل حضرت یوسف باشه

و فکر کنم هم اینطوریه 

من تابستون خوندم الان واقعا تاریخ هارو یادم نیست وگرنه میگفتم😂

بله همه موضوعات اما به یک موضوع اشاره نکردید  منم نمیتونم بگم، بنظرم هم مهم ترین پیام کتاب و ...

درسته فهمیدم منظورتونو 

واقعا از این کتاب فهمیدم که تاریخ چقدر میتونه دروغ باشه و چطور همه چیز و به نفع خودشون تغییر میدن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
احتمال داره سینوهه قبل حضرت یوسف باشه و فکر کنم هم اینطوریه  من تابستون خوندم الان واقعا تاری ...

مشکل منم همینه داستان کتاب دقیقا داستان یوسف بوده حتی اسم سینوهه توی داستان یوسف اومده بود همون طبیب بود که توی داستان یوسف بودش  ولی توی کتاب هیچگونه اسمی از یوسف نبود

درسته فهمیدم منظورتونو  واقعا از این کتاب فهمیدم که تاریخ چقدر میتونه دروغ باشه و چطور همه چی ...

این هم میتونه مهم باشه اما به اندازه اونی که من منظورمه نه