2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8220 بازدید | 174 پست

راستش منم داره اعصابم خورد میشه از این وضعیت 

همش استرس دارم شماها تعلیق نشین دیگه پیداتون نکنم 

یه تاپیک دورهمی بزنید همین رو تا آخر برین جلو نهایت یک بار می‌ره پربازدید بعدم در میاد ،،،، نه اینکه ده تا تاپیک راجب ملوس تو پربازدید باشه که بخوان گزارش بزنن و صداشون در بیاد از طرفی بچه ها هم گم میکنن 

@گربه_ملوسم  

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اقا تایپیک میزنن توضیح نمیدن ملوس کیه مهریه چیه؟

هیچی لطفا درگیر این قضیه نکنین خودتون رو🙏

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم این چه سایتیه که بنا به دلایل بیخود مانباید تایپیک بزنیم .واون طرف هم اگه تایپیک بزنه مشتی ادم فضول میپرن تو تایپیکش وتااخرهم دنبال میکننا اخرش میگن دروغه و گزارش میزنن.واقعا انسانیت کجا رفته.

بنظر من ملوس باید تو تایپیک خودش اخر هرروز بیاد گزارش روزانشو بنویسه شات بزاره سریع تایپیکو قفل کنه.بعد اگه راهنمایی خواست یاچیزی توی پی وی بپرسه.من توهمین یه ساعته ازبس درخواست دوستی اومد واقعا دیوونه شدم.از زندگی افتادیم اگه ملوس اخرهرشب بیاد بگه بهتره.نه اینکه ثانیه یه دفعه تو سایت پلاس باشیم بخدا شوهرامونم دیگه از بودنمون خسته میشن.اون بنده خداهای کنکوری هم اسیب میبینن

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

ملوس کلا چند تا پست بیشتر نمیزاره اما کاربرا خیلی صفحات رو جلو میبرن

بیاین همه رعایت کنیم و فقط وقتی ملوس اومد پست بزاریم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

ماجرا گربه ملوسم چیه😐؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

یاسی جان ببخشید من زیاد ریپلای میزنم رو پیامای شما خسته تون کردم😃😂 ببین اگه میشه ایشون رو تگ کن ل ...

@سایه1375

آبی نمیشه شاید تعلیق شده

You haven’t lived your best version yet...Your journey has just begun 🫀✨️

بچه ها هرجا رفتین منم تگ کنین گناه دارم  اون روز که یکی میگف شناسایی کرده ملوسو اون همه خودمو کشتم که طرف دروغ میگه باور نکنین درمورد عسل نظر ننوشته بودم ولی میدونستم اینم دروغ میگه

واقعا متاسفم این چه سایتیه که بنا به دلایل بیخود مانباید تایپیک بزنیم .واون طرف هم اگه تایپیک بزنه م ...

آره مثلا بگه هرشب ساعت ۱۲ میام

بیاد همه چیز رو تعریف کنه و بچه ها ۱یا۲ صفحه راهنمایی کنن و دوباره قفل کنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭