2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8220 بازدید | 174 پست
نمیدونم والا همه هسن که از بعضی تاپیکا خوششون نمیاد بیشترشون دیگه کولی بازی در نمیارن فقط تعدادی... ...

خب همینم باز دردسره

اگ ادامش بدیم گزارش میزنن تاپیک میترکه بعد حرفا و اسکرین های مهم میره و کسایی ک ندیدنش میمونن تو خماری

من نمیدونم این نی نی یار چ مشکلی داره با ما والا 

اینجا کلی تایپک دورهمی میبینم مثل دورهمی دت لایک و اینا کسی چیزی نگقته دربارش، فقط وقتی ما میخایم صحبت کنیم گزارش پشت گزارش😕این چ وضعشههههه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مثلا همین دکتر دهقانی از پربازدیدی در اومد بریم تو همون ملوس ام رنگی کنه قلمشو دیگه حله

یاسی جان ببخشید من زیاد ریپلای میزنم رو پیامای شما خسته تون کردم😃😂

ببین اگه میشه ایشون رو تگ کن لطفا❤️ سایه1375

خب همینم باز دردسره اگ ادامش بدیم گزارش میزنن تاپیک میترکه بعد حرفا و اسکرین های مهم میره و کسایی ک ...

نمیدونم والا فقط گیر دادن به ملوس،😐😐

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤

من حسرت شنیون خوب رو دلم مونده بود پنجشنبه عروسی عمومه رفتم نوبت آرایشگاه زدم رفع عقده کنم😑🤣

غصه نخور خیلیا نپوشیدن

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
واقعا چی میشه ک این مردا بعد ازدواج انقد از،این رو ب اون رو میشن؟

چون مادر و خواهر میشینن میخونن تو گوششون خودشونم حس مالکیت دارن به زن فکر میکنن وسیله خریدن واسه خودشون هرجور دلشون میخواد با وسیلشون برخورد میکنن

یه دورهمی بزنیم و همونجا باشیم

اینطوری همش ذهنمون درگیر تاپیک هاست

اگه هم ترکید دوباره دورهمی میزنیم 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭