2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
خونه بگیر برو اصلا اونام بخوان باید مستقل شی من خودمم تو مرحله طلاقم خواهرام و خونوادم خیلی کمکم کرد ...

خداروشکر حمایت خانوادت رو داری،این خیلی مهمه.من روانی شدم از دست اینا.میگم شاید هنوز طلاق نگرفتم از لحاظ قانونی اشکال داشته باشه که خونه جدا بگیرم.

ببخشید شما برا چی میخوای طلاق بگیری؟

خداروشکر حمایت خانوادت رو داری،این خیلی مهمه.من روانی شدم از دست اینا.میگم شاید هنوز طلاق نگرفتم از ...

منم روانی شدم خونوادمم خیلی اذیت میکنم سر بلاهایی ک سرم اومده عوض شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل مالی ندارم،میشه خونه اجاره کنم یا چون هنوز طلاق نگرفتم این اجازه رو ندارم؟

معمولاً به خانم تنها اجاره نمیدن مگه اینکه بگی شوهرم فوت شده یا جدا شدم ، هرکسی قبول نمیکنه.

با این کارت هم همه پلهای برگشتت هم خراب میشه و امیدی به زندگی مشترکت نیس ، شوهرتم میتونه به بهانه‌ی عدم تمکین و ترک منزل ازت شکایت کنه و حتی همسر دوم اختیار کنه ولی شما رو هم طلاق نده.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
هنوز طلاق نگرفتم،میشه خونه جداگانه بگیرم؟خودم شاغلم مشکل مالی ندارم

از نظر عرف شاید یه تعداد از صاحبخونه ها مشکل داشته باشن با این قضیه اما بالاخره مطمئنا کسی پیدا میشه خونش رو با شرایط فعلی شما اجاره بده 

معمولاً به خانم تنها اجاره نمیدن مگه اینکه بگی شوهرم فوت شده یا جدا شدم ، هرکسی قبول نمیکنه. با این ...

تنها نیستم یه دختر دارم.

شوهرم خودش از خونه بیرونم کرده زنگ زدم ۱۱۰ اومد صورتجلسه کرد

از نظر عرف شاید یه تعداد از صاحبخونه ها مشکل داشته باشن با این قضیه اما بالاخره مطمئنا کسی پیدا میشه ...

از لحاظ قانونی اشکال نداره؟میشه برم یه شهر دیگه خونه بگیرم؟

تنها نیستم یه دختر دارم. شوهرم خودش از خونه بیرونم کرده زنگ زدم ۱۱۰ اومد صورتجلسه کرد

اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری و تصمیمت برا طلاق جدیه پس خونه اجاره کن ، از نظر قانونی هم مشکلی نداره ، مهریه که در هر حالتی بهت تعلق میگیره ، نفقه خودتو بچه هم باید بده چون خودش بیرونتون کرده.

از لحاظ قانونی اشکال نداره؟میشه برم یه شهر دیگه خونه بگیرم؟

برگ برنده شما همون گزارش کلانتریه که شوهرت بیرونت کرده ، از نظر قانونی هم هیچ مشکلی پیش نمیاد ، حتی اگر به میل خودتم منزلو ترک می‌کردی فقط نفقه به شما تعلق نمی‌گرفت همین ، هیچ دادگاهی نمی‌تونه شما رو به زور مجبور به زندگی با همسرت کنه.

تنها نکته منفی که به ذهنم میاد اینکه شوهرت روی دنده لج بیوفته و طلاق نده.

برگ برنده شما همون گزارش کلانتریه که شوهرت بیرونت کرده ، از نظر قانونی هم هیچ مشکلی پیش نمیاد ، حتی ...

ببخشید عزیزم شما حقوق خوندین؟مطمئن هستی از لحاظ قانونی ایراد نداره؟اگه شوهرم بگه برگرد خونه چی؟