۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عنوان بی بی سلیمانی 412 بازدید | 23 پست سلام کسی پیش بی بی سلیمانی رفته؟ نتیجه دیدین؟ ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢 1401/12/27 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 کی هست؟؟ یه خانومی که برای بارداری خیلی رفتن پیشش و نتیجه دیدن ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 کی هست یه خانومی تو مشهد ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6146 برای پسردار شدن هم نسخه میده؟ درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 برای پسردار شدن هم نسخه میده؟ بله برای پسر دار شدن ۳ ماه باید داروهاشو مصرف کنی ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6146 بله برای پسر دار شدن ۳ ماه باید داروهاشو مصرف کنی تلفنی هم ویزیت می کنهیا فقط حضوری باید رفتآخه من مشهد نیستم درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 تلفنی هم ویزیت می کنه یا فقط حضوری باید رفت آخه من مشهد نیستم نه فک نکنم تلفنی ویزیت کنه باید بری اونجا ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6146 عزیزم اگه آدرس داره بدید یا اگه اینجا نمیشه توی خصوصی بهم بدیداحتمالا 2-3 ماه دیگه مشهد برم بلکه همت کنم برم درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عزیزم اگه آدرس داره بدید یا اگه اینجا نمیشه توی خصوصی بهم بدید احتمالا 2-3 ماه دیگه مشهد برم بلکه ه ... فلکه ابوطالب ، حرعاملی ۴۸ ،چهارراه دوم سمت راست ، پلاک ۳۲۴این آدرسشه، باید حضوری برین ساعت ۳ تا ۸ شب معمولا به جز پنجشنبه وجمعه ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عزیزم اگه آدرس داره بدید یا اگه اینجا نمیشه توی خصوصی بهم بدید احتمالا 2-3 ماه دیگه مشهد برم بلکه ه ... اگه من نتیجه دیدم بهتون خبر میدم تا سعی کنید بیاید چون من ۱۴ ماهه اقدامم و هنوز نتیجه نگرفتم ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
maedajoon عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 183 اگه من نتیجه دیدم بهتون خبر میدم تا سعی کنید بیاید چون من ۱۴ ماهه اقدامم و هنوز نتیجه نگرفتم عزیزم شما نتیجه گرفتین ؟
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عزیزم شما نتیجه گرفتین ؟ عزیزم دارم دارو مصرف میکنم ، ماه دیگه اگه همسرم اوکی بشه اقدام میکنم ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢