2777
2789
عنوان

بچه ها کسی نیست باهام برقصه

195 بازدید | 14 پست

بچه ها من ازدواج کردم ولی دوتا دختر که یکی دختر خالش و یکی دختر عمشه دوستداشتن شوهرم بره یکی از اینارو بگیره اما شوهرم اومده منو گرفته ولی من داخل مهمونیا زنونه تنهام بخاطر این موضوع همه دخترتی فامیل ازم دور میشن 

فردا شب عروسی داریم و دوستدارم برقصم اما کسی ندارم باهاش برقصم طرف هرکی رفتم صورتشو برمیگردوند داخل عروسی های دیگه و الان احساس بدی دارم نمیدونم فردا چیکار کنم که هم برقصم و خوش بگذره هم به اونا کاری نداشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔تنهایی خیلی حس بدیه

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

بهترین راه اینه که از اون لحظه ای که فردا شب قرار داری بهترین لذت رو ببرید و حس کن هیچکس بغییر از تو اونجا نیست ، همیشه خودت رو با ارزش نگه دار عزیزم ، ی عقاب هیچ موقع با کلاغ دم خور نمیشه

زنده باد عروس خانم 

همیشه شاد وخوشحال باشید.

دیگه برات ثابت شده اونا چرا دوسندارن به شما نزدیک باشن.

پس با خیال راحت و چهره خندان بین همه راحت باش حتما کسی پیدا میشه دست شمارو بگیره 

نهایت نفر اول همیشه تک میرقصه 

سرگروه باش

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بهترین راه اینه که از اون لحظه ای که فردا شب قرار داری بهترین لذت رو ببرید و حس کن هیچکس بغییر از تو ...

آفرین 

عقاب بالای سر کلاغهاست 

هم سطح نمیتونه باشه حتی اگ بخاد

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com