2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سرزنش ؟ مبارکت باشه. تو شرایطت بودم اولش آدم شوکه میشه ولی بزودی عاشقش میشی

خب چیکار کردی؟چجوری کنار اومدی؟من دارم دیوونه میشم.همش گریه مبکنم.میترسممممم.از همه چیزش.اصن باورم نمیشه منی که تاحالا سرم نزدم باید زایمان کنم.تموم بدنم میلرزه

چرا گریه می‌کنی!!..اره باردارم..ترس از زایمان فقط دارم😂

خب دبگه.منم اسمش میاد تنم میلرزه.تو چجوری ارومی؟وقتی بچه تو شیکمت بزرگ میشه چجوریه؟یوقتایی میگم اصن کاش ازدواح نمیکردم

خب دبگه.منم اسمش میاد تنم میلرزه.تو چجوری ارومی؟وقتی بچه تو شیکمت بزرگ میشه چجوریه؟یوقتایی میگم اصن ...

ارومم دیگه استرس نمی‌دم به خودم و بچم میگم یروزه فوقش میاد میگذره.. شکمت بزرگ میشه گاهی وقتام لگد میزنه حس قشنگیه😍

خب چیکار کردی؟چجوری کنار اومدی؟من دارم دیوونه میشم.همش گریه مبکنم.میترسممممم.از همه چیزش.اصن باورم ن ...

یواش یواش کنار اومدم. نترس زایمان ی فرایند طبیعیه که همه از عهده اش برمیان. بارداری هم که کم کم جلو می‌ره و عادت می‌کنی. قدر نعمت خدا رو بدون. عزیزم تو داری واسطه ی آفرینش جدید میشی. مبارکت باشه