2777
2789
عنوان

شاگرد پرو ام 🥲😐

197 بازدید | 15 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم ماجرا شو میخام الان اینو بفرستم ببینید خوبه ؟؟

خانوم واریز نمیکنید ؟سال داره تموم میشه . لطفا واریز کنید ‌.۹۰تومن  ارزش مدیون شدن نداره خیلی گناهه
حق مظلوم که زیر پا نمی‌مونه خدا جای حق نشسته جای دیگه  .منکه اصلا اصلا  حلال نمیکنم .

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه چی بینتون گذشته رو نمیدونم ولی بنظرم کوتاه مختصر بگید بدهیتون رو پرداخت کنید همین

تاپیک قبلی مو بخونید لطفاً .اونجا کامل توضیح دادم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
چیکلر کنم ؟چی بگم  میشه راهنمایی کنید

به نظر من.             سلام خانم ...... لطفا هزینه ....واریز بفرمایید سال رو به اتمام هست و بنده منتظر.        حالا این جمله بندی من هست بقیه بهتر میتونن راهنمایی کنن

با صدای محکم و کمی بلند بگو خانم محترم من باید مثل بقیه همکارا هیچ مراعاتی نکنم و اول هزینه تدریسم رو بگیرم بعد تدریس کنم؟؟؟ شما باعث شدید که من دیگه به هیچکس اعتماد نکنم تا شب بهتون مهلت میدم هزینه رو واریز کنید وگرنه مجبورم جوری که شایسته من نیست اما لیاقت شماست باهاتون رفتار کنم

البته اینا رو درصورتیکه پولت برات مهمه و میخوای هرجوری هست به پولت برسی بگو

اگرم پولت برات مهم نیست بجای مجبورم جوری دیگه ای رفتار کنم بگو میذارم پای صدقه آخر سالم😁😁

با صدای محکم و کمی بلند بگو خانم محترم من باید مثل بقیه همکارا هیچ مراعاتی نکنم و اول هزینه تدریسم ر ...

عزیزم جواب زنگ نمی‌ده 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
عزیزم جواب زنگ نمی‌ده 

خب پس بنا رو گذاشته روی ندادن

اگر برات مهمه و میخوای هر جوری هست به پولت برسی برو در خونشون و دادوبیداد کن و بگو پولت رو بدن

اگر هم ازت اینکارا برنمیاد و روت نمیشه دادوبیداد کنی قید پولت رو بزن چون مشخصه نمیخواد بده و فقط یه پیام بفرست و تحقیرش کن و دیگه هم نه پیام بده نه زنگ بزن

خب پس بنا رو گذاشته روی ندادن اگر برات مهمه و میخوای هر جوری هست به پولت برسی برو در خونشون و دادوب ...

پیام داده تو کارتم ۶۰تومن دارم .نقد بیا از خونمون بگیر 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚