yekta_m_ مدیر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 124 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست حس شیشمیا بیاید بگید من باردارم یا نه .دیگه داره میشه یکسال اقدام 😔 1401/12/27 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موفرفری۸۳۲۰۰۳ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1378 صبر کن تو تابستون😂😂😂 انشاالله ع پس خوب پرسیدم پس میخواستم برم اعتراف کنم بهشاگه حس داره چرا الان اینقدر خنثی ست بنظرت؟ هر کامنتی که میدم برای استارتر، ریپ نزن چون جواب نمیدم فشار میخوری
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 ع پس خوب پرسیدم پس میخواستم برم اعتراف کنم بهش اگه حس داره چرا الان اینقدر خنثی ست بنظرت؟ ببین واقعا نمیشه انتظار داشت حسمون به یه نفر تله پاتی بشه در لحظه تو اینجور موارد نباید زیاد خیال پردازی کنیم واسه خودمون باید امیدوار باشیم و واقع بین 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
موفرفری۸۳۲۰۰۳ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1378 ببین واقعا نمیشه انتظار داشت حسمون به یه نفر تله پاتی بشه در لحظه تو اینجور موارد نبای ... ای کاش بشه واقعا تابستونآخه یه نفر قبل بهم گفت طالع هم نیستیممیشه یه نشونه ازش بگی مطمئن شم حست درسته ؟ در مورد خودم یا اون هر کامنتی که میدم برای استارتر، ریپ نزن چون جواب نمیدم فشار میخوری
mobi1401 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 2052 ببین واقعا نمیشه انتظار داشت حسمون به یه نفر تله پاتی بشه در لحظه تو اینجور موارد نبای ... میسه منم ی سوال بپرسم لطفا ؟🥺❤️
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 میسه منم ی سوال بپرسم لطفا ؟🥺❤️ اره عزیزم 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
mobi1401 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 2052 اره عزیزم مرسییی عزیزدلم🥲اینکه کراشم حسش بهم چیه اصن دوسم داره؟ و اگه درباره اینکه کی ازدواج میکنم و مشخصات همسر آینده بگین ی دنیا ممنون میشم🥲❤️
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 مرسییی عزیزدلم🥲 اینکه کراشم حسش بهم چیه اصن دوسم داره؟ و اگه درباره اینکه کی ازدواج میکنم و ... سوال کراشی ها یکم سخته جوابشولی فکر کنم با یه خواستگاران ازدواج می کنی یه پسر کم حرف و مذهبی که وضعش خوبه و چهارشونه و مهربونه 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
mobi1401 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 2052 سوال کراشی ها یکم سخته جوابش ولی فکر کنم با یه خواستگاران ازدواج می کنی یه پسر کم حرف و مذهب ... این مشخصاتی که گفتین چقد شبیه کراشمه😐😂مرسی مهربونم نمیدونی چند سالگیم ازدواج میکنم ؟ الان ۲۰ ام❤️
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 این مشخصاتی که گفتین چقد شبیه کراشمه😐😂 مرسی مهربونم نمیدونی چند سالگیم ازدواج میکنم ؟ الان ... 😂😂😂😂😂😂نمی دونم تا ۳ ۴ سال دیگه شاید 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
mobi1401 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 2052 😂😂😂😂😂😂 نمی دونم تا ۳ ۴ سال دیگه شاید بخدا هنگ کردم یهو 🤣🤣مرسییی😍
موفرفری۸۳۲۰۰۳ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1378 ای کاش بشه واقعا تابستون آخه یه نفر قبل بهم گفت طالع هم نیستیم میشه یه نشونه ازش بگی مطمئن شم ح ... @telesma هر کامنتی که میدم برای استارتر، ریپ نزن چون جواب نمیدم فشار میخوری
najva67 عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 15 حس شیشم بزرگوار من منتظربرگشت کسی هستم.برمیگرده به زندگیم؟بهم فک میکنه؟
tina___h___ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 30 شهر خودت نه ولی فکر کنم آزاد اطراف شهر خودت بیاری نمی دونم چرا قبل اینکه سوال کنی حس کردم اسمش امیره ... گلم لطفاذجواب منم بدین🥲 بنظرتون پولم کی برمیگرده دستم ...