2777
2789
عنوان

بدترین حس دنیا

213 بازدید | 12 پست

بدترین حس دنیا اینه که پدر مادرت پیر بشن بعد ایزی لایفی بشن دو سال و نیم بابام مشکل داشت حالا از دیروز مامانم دارم دق میکنم اینقدررر گریه کردم که خدامیدونه 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیز دلمی😭😭

نوبت من و تو هم میرسه این روزا

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمی😭😭 نوبت من و تو هم میرسه این روزا

مادر من به خدا تا یک ماه پیش هیچ مشکلی نداشت فقط میگه پام درد میکنه نمیتونم برم دستشویی دوتاپرستار داره هرکاری کردن نرفته مجبور شدن براش ایزی لایف ببندن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا سلامتی بده بهشون مگه چند سالشونه؟ بیماری خاصی دارن؟

۷۴ به خداهیچ مشکلی نداره 

بابام بنده خدا پارکینسون داشت اختیار نداشت ولی مامانم فقط لوس میشه برامون

پدرم پارسال یه مدت محدود ایزی لایف می‌بست

درک میکنم خیلی سخته

پدر من هر لحظه با همون ایزی لایف ميرفت دستشویی اصلا یه وضعی

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

مادر من به خدا تا یک ماه پیش هیچ مشکلی نداشت فقط میگه پام درد میکنه نمیتونم برم دستشویی دوتاپرستار د ...

خوب میشه انشالله یه دفعه اومده یه دفعه هم شرشو کم میکنه دعا میکنم برات❤️❤️🙏🏻

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
پدرم پارسال یه مدت محدود ایزی لایف می‌بست درک میکنم خیلی سخته پدر من هر لحظه با همون ایزی لایف مير ...

نه این کلا خوابیده رو تخت 

خوب میشه انشالله یه دفعه اومده یه دفعه هم شرشو کم میکنه دعا میکنم برات❤️❤️🙏🏻

ممنونم عزیزم 

یعنی هیچ چیش نیست و ایزی لایفش میکنید؟ 🙄

نه هیچی فقط میگه پام درد می‌کنه دستشویی نمیتونم برم ...