بدترین حس دنیا اینه که پدر مادرت پیر بشن بعد ایزی لایفی بشن دو سال و نیم بابام مشکل داشت حالا از دیروز مامانم دارم دق میکنم اینقدررر گریه کردم که خدامیدونه 😔😔😔
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر من به خدا تا یک ماه پیش هیچ مشکلی نداشت فقط میگه پام درد میکنه نمیتونم برم دستشویی دوتاپرستار داره هرکاری کردن نرفته مجبور شدن براش ایزی لایف ببندن
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
مادر من به خدا تا یک ماه پیش هیچ مشکلی نداشت فقط میگه پام درد میکنه نمیتونم برم دستشویی دوتاپرستار د ...
خوب میشه انشالله یه دفعه اومده یه دفعه هم شرشو کم میکنه دعا میکنم برات❤️❤️🙏🏻
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند