2777
2789
عنوان

وسواس فکری نابودم کرده

238 بازدید | 15 پست

وسواس فکری داغونم کرده چند سال مشاوره میرم بدتر و بدتر شدم 

بخاطر بارداریم یه مدت دارومو قطع کردم دوباره الان شروع کردم !وسواس به همه چی دارم اعداد ! آدما فکری ک میکنم اعلامیه ترحیم میبینم حتی کلمه هایی ک مربوط ب مرگ و میر میشه تو ذهنم میاد یا میبینم آزارم میده و اون لحظه فکر میکنم چون اونارو دیدم یا بهشون فکر کردم نباید کاری انجام بدم 

مهمونی و تفریح و خرید و سفارش حتی آرایش کردن همرو کنسل میکنم که اگر انجام بدم فکرم بهم میگه انفاق بدی میوفته !با انجام ندادن مثلا جلوی اتفاقات بدو میگیرم!

دیگ خسته شدم از تلاش کردن از هزینه کردن و نتیجه نگرفتن 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همیشه یادت باشه بیشتر و بیشتر از هر کسی و هر چیزی و هرمشاوری خودت باید به خودت کمک کنی 

برو تو دل ترست و ببین که اتفاقی نمی افته 

مثلا همین ک گفتی این بار که آگهی ترحیمو خوندی برنامه هاتو کنسل نکن و ببین که هیچی نمیشه ... 

اول از همه خودت باید به خودت کمک کنی مشاور هر چی هم راهنمایی کنه این تویی که باید اجراش کنی 

این همیشه یادت باشه بیشتر و بیشتر از هر کسی و هر چیزی و هرمشاوری خودت باید به خودت کمک کنی  بر ...

من دارم بدتر میشم روبه‌رو میشم با ترسم دوباره ترسای جدیدتر 

مثلا میگم صبح بیدار شدم یه فکر بد کنم تا شب همه چیزو زهرمار خودم کنم و جلو اتفاق وحشتناک بگیرم روز بد فکر بد دیگ و شاید چیز منفی و میبینم و همینجوری ادامه میدم باعث میشه اصلا خوشحال نباشم 

من دارم بدتر میشم روبه‌رو میشم با ترسم دوباره ترسای جدیدتر  مثلا میگم صبح بیدار شدم یه فکر بد ...

خب پس حتما به متخصص مراجعه کنید 

منم کمی این مشکلو دارم گاهی به بعضی فکرا بیش از حد میچسبم 

اما دارم سعی میکنم اینکارو بذارم کنار میترسم بدتر بشم 

خب پس حتما به متخصص مراجعه کنید  منم کمی این مشکلو دارم گاهی به بعضی فکرا بیش از حد میچسبم&nbs ...

حتما بزار کنار خدایی نکرده بدتر میشی واسه منم از چیزای کوچیک شروع شد الان فاجعه شده