امروز تموم شد 24 روز طول کشید تا ختم 124000 تا صلوات رو تموم کنم خیلی امید داشتم که این سری دیگه خدا دلش به رحم میاد خدا میبینم صدامو میشنوه😭نمیدونستم خدا هم مث ادماش بی رحمه 😭😭قلبم داره از جاش کنده میشه تادان چی رو دارم میدم😞خدا کی اینجوری شد کی اینقد بد شد خدایی که من میشناختم این نبود
منم این روزا رو گذروندم بعدا به غلط کردن افتادم ،بعدا متوجه میشی که به صلاحت نبوده اینجوری نگو گلم
حالا حاجتهای اینجوری ک ب صلاح بخاد باشه ب کنار..... تو مریضی و شفا نگرفتن چ صلاحیه اخه!؟هعیییی
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
حالا حاجتهای اینجوری ک ب صلاح بخاد باشه ب کنار..... تو مریضی و شفا نگرفتن چ صلاحیه اخه!؟هعیییی
منم خیلییییی دعا کردم حالم ب شدت بده ناامید و دلشکستم.میهام بمیرم . میبینم یکی مرد غبطه میخورم بهش.. ای خدا چرا اینجوری میکنی با ما.. دلم خیلییی گرفتس
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
نه عزیزم خدا ک هست نگو اینجوری .. ی وقت خدا دیدی از این ک هستیمم بدتر کرد دیگه رحمتشو قط کرد ... ن هست میدونم ک هست .. حالا نمیدونم چرا ب ما اهمیت نمیده