2777
2789
عنوان

خسته شدم💔🚶🏻‍♀️🥲

174 بازدید | 13 پست

بچه هااا 💔 چیکار کنم تراز قلمچیم بره بالا؟؟ 

اصلا تکون نمیخوره لعنتی🥲کسی تجربه ندارع؟؟ 

میخونم ولی اصلا بالا نمیره خسته شدم عید شد دیگ 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم استراحت کن قوی باش

🥲🥲

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

ببین کم کم شروع کن 

برای مثال میگم درس ریاضی شدی بیست درصد سری بعد برای خودت هدف تعیین کن نگو باید بشه شصت بگو باید بشه ۲۵و تمام تلاشتو بکن بهش برسی 

نکته مهم تست زدن زیاد و در سطح های مختلف هستش خوندن و وسواس در خوندن باعث پیشرفتت نمیشه

خسته نباشید گل فدا سرت مهم اینه تلاش کردی کنکور انشالله عالی بدی

انشالله خدا از دهنت بشنوه تلاشمو دارم میکنم

ببین کم کم شروع کن  برای مثال میگم درس ریاضی شدی بیست درصد سری بعد برای خودت هدف تعیین کن نگو ...

اصلا سؤالای قلمچی اذیتم میکنه ریاضی یبار ۵۷ میزنم یبار ۲۰ اصلا سیر نزولی یا صعودی نیست حول یه تراز خاصی میچرخه ازون بالاتر نمیره

اصلا سؤالای قلمچی اذیتم میکنه ریاضی یبار ۵۷ میزنم یبار ۲۰ اصلا سیر نزولی یا صعودی نیست حول یه تراز خ ...

ببین خب سطح آزمون چجوری بوده 

شما باید سعی کنی آزمون های جامعت سیر نزولی صعودی نداشته باشه 

برای بقیه آزمون ها خب بستگی به میزان ضعف و قوتت در اون محدوده از آزمون داره 

خودت از خودت آزمون بگیر سوالات کنکور رو بزن ببین اونجا درصدت چجوری میشه 

سوالات قلمچی و کلا آزمون ها بالاتر از سطح کنکور هست و خب ثابت شده قلمچی سوالاتش استاندارد نیستن و فقط جامع آماری بالایی داره 

آزمون های سنجش جامع رو حتما شرکت کن 

سعی کن خستگی رو از خودت دور کنی 

ویدیو های انگیزشی ببین 

به خودت روحیه بده 

دست از استرس بردار ،استرس فقط بازدهیت رو میاره پایین 

و دقیقا جایی که میگی خسته شدم دقیقا همونجا جای پیشرفتته که اگر به خاطر خستگی نا امید شی و بکشی کنار دیگه تمامه 

ببین خب سطح آزمون چجوری بوده  شما باید سعی کنی آزمون های جامعت سیر نزولی صعودی نداشته باشه&nbs ...

اهوم دقیقا میخام شرکت کنم

سعی کن خستگی رو از خودت دور کنی  ویدیو های انگیزشی ببین  به خودت روحیه بده  دست از ...

شماهم کنکوری بودی؟ چ رشته ای

شماهم کنکوری بودی؟ چ رشته ای

سال پیش کنکوری بودم 

رشته های خوبی قبول شدم ولی به خاطر اشتباه مشاور از نتیجه زیاد راضی نبودم دوباره دارم میخونم ولی اشتباه کردم امسال موندم پشت کنکور پشیمونم 

رشته تجربی 

سال پیش کنکوری بودم  رشته های خوبی قبول شدم ولی به خاطر اشتباه مشاور از نتیجه زیاد راضی نبودم ...

اره امسال همه چی رو هواست ترمیم معدل هزارتا داستان ایشالله موفق باشی عزیزم❤️

اره امسال همه چی رو هواست ترمیم معدل هزارتا داستان ایشالله موفق باشی عزیزم❤️

به این چیزا فکر نکن فقط تمام تلاشتو بکن امسال قبول بشی سال بعد خیلی بدتر از امسال میشه 

تو بیشتر 😉