2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین،کرک و پرم ریخته

663 بازدید | 26 پست

عاقا من همونی ام که با شوهرم ۲ ماهه قهریم و هیچ‌ صحبتی نمیکنیم،اینم تو این‌دوماه یه تیکه نون نخریده واسه خونه...هرچی خریدم خودم خریدم

عصری گوشیش زنگ زد،دیدم داره راجع به معامله ماشین صحبت میکنه...فوری حاضر شدم تا این رفت بیرون،منم رفتم دنبالش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم رفت نشست تو ماشین شاسی رنو کَپچر... بعد با مرده هی صحبت میکرد،آخرش پیاده شدن دور و بر ماشین رو ...

شوهرت مثل شوهر آیسان تو سقوط داعشی نباشه 😂

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

خلاصه خیلی صحبت کردن و بعد خداحافظی کردن

بچه ها این احمق مثلا میخواد حرص منو دربیاره،چون با هم قهرم هستیم مثلا با ماشین مدل بالا خریدن میخواد منو به خیال خودش بچزونه،چیکار کنم اگه اینو با ماشینش دیدم؟ 

خلاصه خیلی صحبت کردن و بعد خداحافظی کردن بچه ها این احمق مثلا میخواد حرص منو دربیاره،چون با هم قهرم ...

خب چرا اشتي نميكنين ؟

به نظرم حق همسرت هست طعم پدر بودن رو بچشه 

باهاش حرف بزن و توافق كن براي بچه دار شدن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
کرک و پر ریزون کدوم قسمتش بود؟؟؟؟

ما دوازده ساله ماشین ایرانی داریم،شما بودی کرک و پرت نمیریخت یهو می‌دیدی شوهرت شاسی خارجی داره معامله میکنه؟؟؟؟؟؟