2777
2789
عنوان

چه شلواری برای عید خوبه؟

349 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

میخوام شلوار بخرم ولی نمیدونم چه مدلی. مد سال و اینا برام مهم نیس فقط ی چیز باشه ک بهم بیاد.

قد کوتاه و لاغرم

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام استایل من اون ها رو دوست دارم ولی نمی دونم برای قد کوتاه چی خوبه

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

من دمپا گرفتم‌ ینی از اول قصد داشتم بگیرم که مد شد 😆

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
عزیزم باشلوار بوت کات واسه بچم باچه کفشی مناسب تره. حتما باید کتونی باشه؟

بله ب بوت کات کتونی میاد

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋
نه بگ و قبلا امتحان کردم اصلااااا به قد کوتاه ها نمیاد

کی گفت؟؟؟؟ بگ قد رو بلند تر نشون میده

۱۰ تا شلوار گفتم خو

نیم بگ.واید لگ.لگ.مام فیت.مام استایل

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋
کی گفت؟؟؟؟ بگ قد رو بلند تر نشون میده ۱۰ تا شلوار گفتم خو نیم بگ.واید لگ.لگ.مام فیت.مام استایل

عزیزم من خودم امتحان کردم ک میگم نمیاد. تو تن قد بلندا قشنگتره. مام استایل با چه مانتویی خوبه؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
عزیزم من خودم امتحان کردم ک میگم نمیاد. تو تن قد بلندا قشنگتره. مام استایل با چه مانتویی خوبه؟

اوکی

بیشتر ب کت میاد

من با مانتوم مام استایل گرفتم

هر مانتویی رو میتونی بپوشی باهاش ذغالی بگیر