2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز مطب رفته بودم خیلی از مراجعه کنندگان میگفتن با نوروفیدبک خیلی بهبود یافته ایم

خیلی از این حرفا منبع علمی نداره و بیشتر جنبه تلقینه و دارو درمانی و تاثیر بقیه چیزا

استادمون میگفت اوایل گفتن نوروفیدبک چقدر خفنه و اینا (ک وارد ایرانم کردن) تمام مقاله های اولیه واس شرکت سازنده بوده در این حدد!

میگفت کسی ک الان این دستگاه ب این گرونی و وارد کرده و داره نمیاد ب شما بگه دستگاه من عملا کارایی بالایی نداره..

اره معلوم بود تو باید بری روانپزشک از منی که هر دو رو رفتم بپرس

اخه من.منبع اضطرابمو نمیدونم

نمیخام هم قرص بخورم

روانشناس هم میرم فایده نداره

به نظرت چیکار کنم

اخه من.منبع اضطرابمو نمیدونم نمیخام هم قرص بخورم روانشناس هم میرم فایده نداره به نظرت چیکار کنم

روانشناس فایده نداره

فقط روانپزشک

منم اول مثل تو مقاومت میکردم که قرص نخورم

درحالیکه بیماری روحی هم مثل بیماری جسمی به دارو درمانی نیاز داره

من هم افسردگی هم اضطراب شدید داشتم

الان۶۰,۷۰٪ بهتر شدم بعد هشت سال!!!

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  

اره عزیزم درمان می‌کنه ... اتفاقا خواهر منم اضطراب داشت رفته پیش دکتر آمنه ذاکری که نوروفیدبک انجام میده و خیلی جالب که توی 5 جلسه که رفته بعدش دیگه اضطرابش خیلی کمتر شده بود.