denizloooooo_2023 مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 100 عنوان گشنمه | مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 16 پست هیچی نداریم هیچی فردا قراره بریم مسافرت مامانم یخچالو کلا خالی کرده ناهارمونم درست حسابی نبود بهش میگم گشنمه میگه چیزی نداریم میگم خب پول بده سفارش بدم میگه پول ندارم مثل سگ گشنمه خودم 1 تومن دارم گذاشتم رفتیم مسافرت خرید کنم گفتم ازش بردادم واسه ی خودم یه دونه بخرم اما داداش کوچیکم بخرم اونم میخواد تازه هر چیزی نمیخوره چیزای گرون میخواد چیکار کنم ؟ 1401/12/27 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
denizloooooo_2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 100 با این دست و دل بازا چجوری میخوای سفر بری☹️ قراره بریم شیراز یه دو سه روز بعدم بریم کیش من امروز عصبانی شدم اصلا واسه چی میریم ؟
شوگولی_پوگولی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 14609 قراره بریم شیراز یه دو سه روز بعدم بریم کیش من امروز عصبانی شدم اصلا واسه چی میریم ؟ تجربه رفتن با ادم خسیس رو داشتم دهنم سرویس شد تو 4 روز اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️