2777
2789
عنوان

شرایط بد مالی

185 بازدید | 14 پست

خانوما ما سنمون کمه و هیچ حمایتی نداریم درامد شوهرم نهایت ماهی ۱۴ باشه اونم بعدا شاید کارش ول بشه الان عقدیم ۳۰۰ وام گرفتیم برا تکمیل شدن خونه و خرید ماشین اونم پراید مجبوریم حدود ۵۰۰ یا ۶۰۰ دیگه وام بگیریم و تا ده سال دیگه باید قسط بدیم 

بنظرتون اگه وام نگیریم و کم کم زندگیمون بسازیم بهتره یا وام بگیریم و تا چندین سال زیر قسط باشیم 

خیلی تو فکرم همش میگم کاش با یه آدم پولدار ازدواج میکردم که نخام همش غصه پول بخورم همش به این فکر میکنم که خوشبحال کسای که حمایت دارن و بدون وام زندگیشون روبراه میشه 

ب جای حسرت برای ازدواج با مرد پولدار خودت کمک خرج شو ،یا ن کمک نباش حداقل خرج خودتو بده 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قسط بدید بهتره چون مجبور به پس انداز میشید ودوم اینه در این مملکت شوهر پولدار نداریم اگر هم باشه چون فقر در جامعه زیاده شوهرت را دوروزه از چنگت در میارن یا پنهانی تیغش می زنن

تو این دورو زمونه نمیشه کم کم زندگی رو ساخت. 

وام بگیری چیزی بخری قسط بدی بهتره تا اینکه هیچوقت نتونی چیزی بخری.

من ۸‌سال پیش به همسرم گفتم بیا شریکی خونه بخریم عروسی نگیر.

من سهممو آوردم اون نتونست فقط یه عروسی خیلی ساده بدرد نخور گرفتیم. هنوزم نتونستیم خونه بخریم.‌پول منم که الان دیگه هیچ ارزشی نداره

من واقعا هیچ وقت در مضیغه پول نبودم  چون هم بابام وضعش اوکیه هم طرف مقابلم  در حدی اوکیه که گفت نمیخواد جهزیه بگیری همه چی رو خودم فراهم میکنم  ولی امیدوارم ایشالله وضع کشورمون جوری بشه که مشکلات همه حل بشه 💗  تو ام خودتو نگران نکن خدا بزرگه  همیشه از قدیم گفتن پول عروسیو زن و شوهر تازه ازدواج کرده رو خدا میرسونه 💗

قسط بدید بهتره چون مجبور به پس انداز میشید ودوم اینه در این مملکت شوهر پولدار نداریم اگر هم باشه چون ...

آفرین. 

اولا اگه شوهره پولدار بود چرا زنه یه فقیر شدی؟

بعدشم شوهرای ما پول ندارن نمیتونیم جمعشون کنیم. 

پولدارو که همه دورو برش میخوان خرش کنن. همچینم راحت نیس

من واقعا هیچ وقت در مضیغه پول نبودم  چون هم بابام وضعش اوکیه هم طرف مقابلم  در حدی اوکیه ک ...

خدااا😂😂😂

خدا دیگه پیر شده نمیتونه.

قدیم جوون تر بود میرسوند.

انقد گرونیه تو خرج شام شبمون موندیم

آفرین.  اولا اگه شوهره پولدار بود چرا زنه یه فقیر شدی؟ بعدشم شوهرای ما پول ندارن نمیتونیم جمع ...

البته دور از جون خانمها(وضع شوهر خالم توپه نصف دوست زن هاش زن های متاهله وخودش 72 ساله است استارتر تو خوابه