2821
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

218 بازدید | 9 پست

امروز رفتم دکتر گفت ریسک سندروم داون 1ب80 هست دنیا رو سرم خرابه حالم گرفتم شده😔

گفت باید آمونیسنتز بشی 

آنومالی.ان تی هم نتیجه شون خوب بوده 

بنظرتون امکانش هست دخملم مشکلی داشته باشه😭😭😭

عزیزم انشالله چیزی نیست به خدا توکل کن

نذر کن

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر کسی اطراف ما بوده این حرف رو بهش زدن فقط یک ترس انداختن به جون مادر و پدر بچه و یک هزینه الکی نگر ...

خوردیم ب تعطیلات عید 

و این عید واسمون بد تریم عید میشه گفتن بعد تعطیلات بیا

به منم گفتن ولی  اصلا برام مهم نیست چون میدونم چرت و پرت میگن

فقط یه خواسته ازت دارم نرو امینوسنتز اب دور بچه را که میگیرن واسه ازمایش بچه مشکل پیدا میکنه رشدش ناقص میشه فامیل ما رفت  انجام داد بچشم سالم بود وقتی به دنیا اومد بچه سوراخ پشت نداشت تا حالا ۴ بار عملش کردند این اب دور بچه فقط اب نیست کلی معجزه داخلشه که با دست کاری انسان باعث ناقصی بچه میشه

به منم گفتن ولی  اصلا برام مهم نیست چون میدونم چرت و پرت میگن فقط یه خواسته ازت دارم نرو امینو ...

اره یکی از آشناها ما بود این ازمایش رو انجام داد بعدش برا بچه مشکل به وجود اومد ۵ ماهه مرده به دنیا اومد بعد از یک‌ماه جواب آزمایش اومد که بچه سالم بوده ولی حیف به ناحق از بین رفت

به منم گفتن برو ازمایش بده ولی اصلا پیگیرش نشدم گفتم خانم دکتر اگه بچم مشکلی هم داره نمیخوام این ازمایش را انجام بدم 

۱۰۰ درصد که سالمه یه درصد ام مشکلی داشته باشه کاری براش نمیکنند به جز استرس که به مادر میدن و کلی هزینه رو دست خانواده میزارن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز