2777
2789
عنوان

لحظه های آخر اسفند...

137 بازدید | 10 پست

لحظه های آخر اسفند هم داره سپری میشه

سالی باتموم فراز نشیب هاش

باتموم سختی هاش

خوشی هاش

داره به لحظه های آخرش نزدیک میشه

اینقدر که تند گذشت هنوز مزش زیر دندون مون هست

باور ش نمیشه آدم از 365 روز رسیدیم به زیر پنج روز

این هفته هفته مهمی هستش

چون نصفش میمونه خاطر 1401

و نصفش میره 1402

تو سال جدید بیایید قدر کسایی که تو سال گذشته کنارمون بودن و پامون تو هرچی وایستادن رو بیشتر بدونیم

امیدارم 1402 اون کاری که نشده و محاله برات بشه و بهترین هارو تو تک تک لحظات داشته باشی

چون باز بهار جدید تابستان جدید پاییز جدید و زمستان جدید

در راه است

قدر لحظاتون بدونید چشم بهم بزنید عمرتون هم مثل 1401 به لحظات آخرش میرسه

❤️❤️

مشکل دارم برام دعا کنید امسال سال خوبی باشه برام.... خیلی گریه کردم

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

لایک نکن خاهر دعا کن😂

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا_درمانی 🌱

سلام ؛ ☀مومنین ! از حضرت زهرا سلام الله علیها عیدی بگیرید ☀

حضرت ایة الله توکل (حفظه الله) یکی از علمای قم میفرمودند : اگر لحظه تحویل سال دو رکعت نماز حضرت زهرا (سلام الله علیها ) خوانده شود (بطوریکه در لحظه تحویل در نماز باشیم ) آن سال ؛به عنایت حضرت( علیها السلام) سالی عجیب خواهد بود ازنظر رزقهای معنوی ومادی .....☀

نماز حضرت زهرا (سلام الله علیها) دو رکعت است :رکعت اول یک حمد وصدمرتبه سوره قدر ورکعت دوم یک حمد وصد مرتبه سوره توحید بعداز نماز دعای کوچکی دارد که در مفاتیح الجنان در قسمت اعمال روز جمعه این نماز و دعاامده است ☀

تقریبا نیم ساعت طول میکشد ده دقیقه مانده به تحویل سال شروع شود که در لحظه تحویل در نماز باشد ؛ نشسته هم میشود خواند ☀

شما هم این نماز را به دوستان و اشنایان خود سفارش کنید وبعنوان عیدی معنوی بدهید☀

᯽────❁────᯽

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۴۰۱ خیلی سال عجیبی بود برام خیلی اتفاق ها افتاد ک فکرشو اصلا نمیکردم پدرم رو از دست دادم دختر دومم رو باردار شدم و به دنیا امد خیلی از روزهاش با ترس ی بیماری برام گذشت. سال خوبی نبود فقط به دنیا امدن دخترم خوب بود که اونم کلی خاطره ی بد داشت با خودش. بره دیگه برنگرده الهی این سال

دعا_درمانی 🌱 سلام ؛ ☀مومنین ! از حضرت زهرا سلام الله علیها عیدی بگیرید ☀ حضرت ایة ...

تورو خدا برام دعا کن عزیزم مشکلم حل بشه

دعا_درمانی 🌱 سلام ؛ ☀مومنین ! از حضرت زهرا سلام الله علیها عیدی بگیرید ☀ حضرت ایة ...

سلام گلم رکعت دوم قنوت داره و اینکه وقتی رکوع رو رفتم بعد سجده تشهد و سلام بگم تمومش کنم؟

حرفات ذره ای مهم نیست مهم اینه که تو جات اینجا نیست جات قاطی آشغالاست 😊👍 از ترس قفل کن 🤣 @نی_ن ...

تو چقدر پیگیری آخه بدبخت بیکار 

اتفاق حرف های توهم به یه ور نیست😂 فقط حرص نخور شیرت خشک میشه