2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست
وای اره منم همش حس میکنم میخوام پریود شم هی چک میکنم خودمو. ولی من احساس سنگینی نمکنم تو سینه هام ف ...

فعلا یه خورده مراقب باشی گلم تا قشنگ مطمعن بشی بعد،ایشالا که جفتمون بارداریم و عیدیمونو از خدا میگیریم 

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه برات گلم😍😍

فداتشم انشالله قسمت خودت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من 7روز گذشته بازم کمرنگ نشون میده ازمایش دادم راحت نشون داد 

احتمالا دیر تشکیل شده بوده گلم،مبارکتون باشه و بسلامتی فارق بشید

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
انشالله😍😍 چندماه اقدامی

من ۱سالو خورده ای میشه،اخه این وسطا یه سقطم داشتم و یه مدت واسه تیروئید کم کار تحت نظر بودم 

من ۱سالو خورده ای میشه،اخه این وسطا یه سقطم داشتم و یه مدت واسه تیروئید کم کار تحت نظر بودم 

اها انشالله این ماه مثبته 

من چهار ماه اقدامم.. صبر و تحملم صفر شده 😅😅 

اها انشالله این ماه مثبته  من چهار ماه اقدامم.. صبر و تحملم صفر شده 😅😅

ای جان پس اول کاری ایشالا واسه شما هم مثبت باشه ❤

ای جان پس اول کاری ایشالا واسه شما هم مثبت باشه ❤

ارههه .ماه اول ک نشد انقد ترسیدم فک کردم مریضم😂😂اصن یه وضعی انقد گزیه کردم ناراحت بودم😂😂😂 تا مامانم برام توضیح داد گف طبیعیه الان یکم بهترم ولی منو شوهرم خیلی بچه دوس داریم . دوس دارم عید رفتم خونه مامانم اینا سوپرایزشون کنم

ارههه .ماه اول ک نشد انقد ترسیدم فک کردم مریضم😂😂اصن یه وضعی انقد گزیه کردم ناراحت بودم😂😂😂 تا ما ...

ای جانم ایشالا...ولی اصلا خودتو اذیت نکن زیر ۶ ماه خیلی خیلی عادیه عزیزم رو خودت انگ نزار،هر ماه که اقدام میکنی ۳۵درصد شانس بارداری داری،به خودت سخت نگیر استرسم اصلا نداشته باش استرس سمه واسه اقدام