2777
2789

من فکر میکردم میگرن دارم 

دکترم همینو گفت 

هر روز هر روز سردرد  همش نوافن

چند ماه پیش چکاپ شدم فهمیدم کمخونی بسیار شدید دارم  دو بار اهن تزریق کرردم الان یکی دو ماهه سردرد ندارم   تازه میفهمم زندگی یعنی چی

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابتدا یک شیشه آب معدنی کوچک بردارید و توش را پر از آب جوشیده سرد شده کنید.و سپس داخل آن یک قاشق مربا خوری نمک دریا تاکید میکنم نمک دریا بریزید.سپس سه قاشق گلاب بریزید.بد درش را ببیند و هم بزنید .سپس هرشب تاکید میکنم هرشب با یک سرنگ پنج سی سی سه تا سرنگ تو این بینی سه تا سرنگ در آن بینی بزنید .هرشببببب .عزیزان میگزن دارن و عزیزانی که زیاد سرما میخورن.دعام میکنید.اما هدیش خواندن یک یاسین به نیت سلامتی و فرج امام زمان علیه السلام است.فراموش نشود.شادی روح پدرم صلوات

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link

سلام لطفاً کامل بخونین تا میتونم  توی نی نی سایت این رو پخش میکنم شما هم پخش کنین 

قارچ یال شیر بخور نورون های مغز رو زنده می‌کنه میسازشون معجزه می‌کنه حتما استفاده کنین هر کس سر درد داره بگین استفاده کنه هر کس آلزایمر داره یا عصبی هست ووو....... بیماری های روانی رو درمان می‌کنه ک دکترا توش موندنه من همه‌ی اینا رو توی کامنتایی ک خارجیا واسه فیلمای یال شیر توی یوتیوب هست میزاشتن خواندم واقعا یه داروی اومید بخشه لطفاً نشر کنین ب دیگران پیشنهاد کنین حیفه ب خدا یه همچین معجزه ای تو طبیعت باشه و مردم برن سمت قرص و داروی شیمیایی ک چیزی جز مسکن نیست

سلام لطفاً کامل بخونین تا میتونم  توی نی نی سایت این رو پخش میکنم شما هم پخش کنین 

قارچ یال شیر بخور نورون های مغز رو زنده می‌کنه میسازشون معجزه می‌کنه حتما استفاده کنین هر کس سر درد داره بگین استفاده کنه هر کس آلزایمر داره یا عصبی هست ووو....... بیماری های روانی رو درمان می‌کنه ک دکترا توش موندنه من همه‌ی اینا رو توی کامنتایی ک خارجیا واسه فیلمای یال شیر توی یوتیوب هست میزاشتن خواندم واقعا یه داروی اومید بخشه لطفاً نشر کنین ب دیگران پیشنهاد کنین حیفه ب خدا یه همچین معجزه ای تو طبیعت باشه و مردم برن سمت قرص و داروی شیمیایی ک چیزی جز مسکن نیست