2821
2789
عنوان

نداریم بخدا 😑💔

257 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

ما درحال حاضر کنار مادر شوهرم زندگی میکنیم تا خونه مون ساخته بشه 

رسیدیم به اخراش دیگه ولی پول نداریم کاملش کنیم 😑💔

کنار مادر شوهرم هم هر روز دارم ازش حرف می‌شنوم خسته شدم.

از طرفی هم خواهر شوهرام و مادر شوهرم هر هفته مهمونی میگیرن مارو هم دعوت میکنن، در عوضش میگن شما هم باید مارو دعوت کنید 

بخدا ما نمی‌تونیم با این همه قرض هر چند هفته یه بار ۲۰ نفرو شام بدیم اونم با تجملات و....

از یه طرف دیگه اگه مهمونی ندیم و مهمونی نریم هم مثل جاریم از چشم همه میفتم، میگن خسیسه بخاطر یه لقمه نون گفت من نمیام شما هم نیاین.

واقعا وضع مالی بدی هم در حال حاضر داریم به طوری که حاضر نیسم لباس واسه عید بخرم به جز یه کت و شلوار

😑💔

چیکار کنم بنظرتون؟؟

کاشکی ی وامی چیزی برمیداشتین حداقل ی جا خونه اجاره میکردین

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاشکی ی وامی چیزی برمیداشتین حداقل ی جا خونه اجاره میکردین

وام گرفتیم همشو خرج خونه کردیم تا به اینجا رسید، حقوق شوهرمو هم داریم هرماه قسط وام می‌دیم 

بگو خودتون که وضعمون رو میبینین انشالله هر وقت رفتیم خونه خودمون مهمونی میدیم الان زیر قرضیم.

واقعا ۳ روز پیش مهمونی داشتیم ۲ ملیون خرج شد 

همینم یه جای کارمون رو می‌گرفت 😑

خب چی به اینا بگم که ناراحت نشن؟

بگو کورین ؟ نمیبینین برادرتون افتاده زیر فشار قرض جای کمک کردنتونه ؟ لاعقل نمک رو زخم نباشین چاقو نذاشتم زیر گلو دعوت نکنین اه ادم انقدر رو مخ اخه

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

هیچوقت بخاطر حرف مردم خودتو اذیت نکن. بیان بخورن هم پشن سر میگن غذاش فلان بود بهمان بود. بعدا اگه به مشکلی بخوری همینا میان کمکت کنن؟

جاریت خیلی عزت نفس داره که بابا میلش باهاشون رفتار میکنه و نظرشون براش مهم نیست

بگو کورین ؟ نمیبینین برادرتون افتاده زیر فشار قرض جای کمک کردنتونه ؟ لاعقل نمک رو زخم نباشین چاقو نذ ...

اینجوری که واقعا از چشم همه میفتم😑😂محترمانه

اینجوری که واقعا از چشم همه میفتم😑😂محترمانه

خواهی نشوی همرنگ ، رسوای جماعت شو .

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز