2777
2789
عنوان

راهنمایی

45 بازدید | 3 پست

سلام ببخشيد طولانیه. من یه مشکلی دارم میشه کمک کنید با شوهرم خیلی بحث میکنیم راجع خونوادش چون منو آدم حساب نمیکنن ولی عروسا دیگشونو نه طوری که خونشون بودیم با جاريم دم در نشسته بودیم هردو مادرشوهرم اصراررر به جاريم که بیا بالا بشین طوری که یه بارم به من نگفتن بعد من به شوهرم میگم چون تو بهم احترام نمیزاری اوناهم نمیزارن میگه نه و فقط منو مقصر میدونه یا اینکه من مدلم اینه کم حرفم جایی میریم شوهرم یه رییییز حرف میزنه با همه اگه باهاش حرف نزنم با من حرف نمیزنه اونوقت ازش ناراحت میشم میگه خب توهم مثل بقیه حرف بزن نه اینکه حرف نزنما میخواد درمورد هرچی که حرف میزنن منم صحبت کنم خو شاید دلم نمیخواد همش بحث داریم مشکل چیه

عزیزم هیچوقت رک عیب خانواده همسرت رو بهش نگو

مثلا یه بار میتونی بگی من از مامانت خیلی خوشم میاد خیلی دوستش دارم مادرت مهربونه و... فقط کاش کمی بیش تر بهم احترام بزاره

عزیزم هیچوقت رک عیب خانواده همسرت رو بهش نگو مثلا یه بار میتونی بگی من از مامانت خیلی خوشم میاد خیل ...

چرا میگم درسته بعضی رفتاراشون اشتباهه ولی رفتار خوبم دارن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا میگم درسته بعضی رفتاراشون اشتباهه ولی رفتار خوبم دارن 

عزیزم رک گفتنش باعث میشه اختلاف بین شما و همسرتون بیش تر بشه با سیاست این موضوع رو مطرح کنین

انشالله مشکلتون حل بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز