2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تب نداره؟

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

با یه بار که دکتر نمیبرن صبر کن اگه زیاد بالا اورد ببر

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اگه حال عمومیش خوبه سرحاله و بازی میکنه نیاز ب پزشک نیس

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

رو دل نداره؟

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
بعدش نیمرو و پلو مرغ و پسته اب و نسکافه 😁 هم خورد خداروشکر بالا نیاورد تب هم نداره  چکار کنم ...

پسته سنگينه

بچه اين سني هم نبايد نسكافه بخوره 

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 
بعدش نیمرو و پلو مرغ و پسته اب و نسکافه 😁 هم خورد خداروشکر بالا نیاورد تب هم نداره  چکار کنم ...

خب دیگه خداراشکر چیزیش نیست

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
نه مریض نیس ولی میترسم به تعطیلات بخوره مریض شه

شما قر و قاطی بهش خوراکی نده. هیچ چیزیش نمیشه😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز