2777
2789
عنوان

امشب تولدمه

380 بازدید | 38 پست

دلم پیتزا میخاااد، الانم کمتر از ۲۰۰ تومن نیست اصلا، چرااااا یه پیتزا هم نمیتونم بخورم آخه😢

تازه هیشکی ام تولدم یادش نیست بهم کادو بده، خودمم نمیتونم واسه خودم کادو بگیرم... 

روز تولد آدم باعث میشه فکر کنی خاصی، ولی من الان تنهای تنها توی محل کارم نشستم هیچکس هم پیشم نیست، هیچ کس هم منو یادش نیست، احساس تنهایی میکنم😭 هعی

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

کجایی؟؟

سمت ما پیتزای معمولی ۷۰ تومن پبدا میشه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی؟؟ سمت ما پیتزای معمولی ۷۰ تومن پبدا میشه

مشهدم عزیزم، دلم یه چی میخواد که سیرم کنه، خیلی سکمو ام، اگه بگیرم و سیر نشم بدتر دق میکنم😅😅

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
دیشب مینی پیتزا خوردم ۵۰ تومن خیلی هم پر و پیمون بود

چه قدر خوب، طرف ما پیتزا از صد و پنجاه شروع میشه، که باید بگم این تمام پول توی جیبمه🥲 و لازمش دارم نمیتونم خرجش کنم

ممنونم از همتون که تبریک گفتید بهم مهربونا، دلم میخواستتولد بگیرم دعوتتون کنم ولی نمیتونم

اهل مشهد هستی؟؟

آره عزیزم

چه جالب تولد منم امروزه و تو مشهدم  و بسی غریبانه داره میگذره 😂

هی هیییی، من پارسالم تنها بودم، رفتم حرم امام رضا زاررر زدما ینی، خیلی احساس غربت بهم دست داده بود