2777
2789
عنوان

امروزرفتم پیش روانپزشک

259 بازدید | 10 پست

تارفتم پیشش زدم زیر گریه ۵دقیقه بیشترنذاشت حرف بزنم برام دارو نوشت یذره دلداریم داد گفت افسردگی داری بعد عید وقت داد خیلی گریه کردم رفتم روترازو ۸۶کیلوبودم گفت دارو میدم لاغرشی چون باعث شده چاق بشی سه تا آمپول همزمان زد گفت ویتامین پایین اومده بنظرتون خوب میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که قدم برداشتی برای سلامتیت معلومه دختر قوی هستی 

آفرین به تو عزیزم😍👌

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

هرچی باعث آزارم میشد گفتم 

سلام عزیزم ان شاالله به ارامش درونی برسی.خودت باید بخودت کمک کنی حتما باشگاه برو ورزش کن...منک داروهام هفته اول تهوع داشتم بعدش عالی بود اون حجم از بیخیالی رو تاحالا تجربه نکرده بودم همه چی خوب بود اما رفته رفته عادت کردم و کامل برعکس شد عصبی شدم عجیب غریب و مدام بی دلیل گریه میکردم دیگه گذاشتم کنار...توصیه من ب تو این نیست دارو بزاری کنار یا...تجربه خودم بود...باید مشکلاتی ک حل شدنیه حل کنی ما بقی روهم خودت رو قوی کنی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
سلام عزیزم ان شاالله به ارامش درونی برسی.خودت باید بخودت کمک کنی حتما باشگاه برو ورزش کن...منک داروه ...

من دلمو به دارو ها خوش کردم هرروز گریه میکنم الان سه تاآمپول زدم آرومم اینقدرحالم بدبود که سه تاآمپول داد

من دلمو به دارو ها خوش کردم هرروز گریه میکنم الان سه تاآمپول زدم آرومم اینقدرحالم بدبود که سه تاآمپو ...

باگریه کاری درست نمیشه میدونم دست خودت نیست حتما ورزش بکن

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792