2777
2789

بچه ها عروس داییم هستش 

یعنی عیدی پسر داییم هستش

تازه عقد کردن

مامانم میشه عمه اش

چیکا ر کنیم چی ببریم

ما رسم داریم خنده هست چیه 

توی سینی برای عروس وسایل می‌بریم همراه آجیل و میوه

بیاین نظر بدید لطفا

دست و بالمون خالیه نمیدونیم واقعا اگر داشتیم سکه پارسیان می‌بردیم از طرفی هم نمیخوایم کم بزاریم به هر حال پسر داییم بچه ها

بیاین ایده بدین

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مگه پدر و مادر داماد نباید ببرن؟؟ شما جدا از خانواده دایی تون میخوایین عیدی بدین؟؟

اره دیگه

یه مراسم گرفتن گلچین کردن فامیلارو به قول معروف بغچه عروس می‌بریم

برای عیدی

مثلا برای شب یلدا هم هستش

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

والا  برای  من یه سال دامن  و  روسری  زشت    لباس  مشکی &nb ...

کارت پول؟

آخه اون موقع کم کمش باید یه سکه پارسیان بدیم خدایی دست و بالمون خالیه

میدونی الان خودمم نه لباس دارم نه کفش 

یدونه کتونی مدرسه دارم فقط مامانم میگه آبرومو میبری😅🤣🤣🤣

چقدر بد

چرا مشکی برات آوردن خدایی اونم تازه عروس

من خودمم یدونه لباس مشکی دارم خواستم اون و بپوشم گفتم زشته

بعد اون وقت برای شما اینجوری آوردن😐

اره واقعا کی جمع میشه

یکی دوتومن پول بدین 

زشت نیست؟

اون وقت نمیگن که چرا چیز میز نخریده؟

مثلا وقت نزاشته

هرچند فردا بعد از ظهر مراسم هستش🤣

چ رسمیه😐

همون پارسیان خوبه. خب اندازه جیبتون بگیرین. مثلا ۱۰۰سوتیشو بگیرین یا شمش بگیرین

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سکه پارسیان چقدر هستش؟ خبر دارید

دیروزبراهدیه ۴۰۰سوتی خریدم ۹۳۰تومن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز