2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر خواب بلده

59 بازدید | 9 پست

پریشب خواب دیدم  فک و فامیل مادریم همه جمعن داییم و مامانم گریه میکنه مامانم میگه چرا  نمیاد بغلم کنه میگن روح شده باز میرن تو یه خونه خراب دوباره همه دوره داییم جمعن 

دیشبم خواب دیدم داییم باز با فک و فامیل مامانم ینی پسر خاهراش بقیه برادراش همه جمعن داییم پیراهن شلوار سفید تنش بود خیلی ناراحت بهمون نگاه میکرد 

سکوت از ما احساس زرنگی از شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یکی از اموات ناراحته معمولا واسه بازمانده های خوب نیست ،احتمالا خونوادش یه مشکلی دارن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ن داییم زنده س 

آخه اینجوری که گفتی روح شده فکردم فوت شده ،،،،داییتون راجب یه موضوع ناراحته و احساس می‌کنه سر شده و نسبت به همه چی بی حسه ،اینکه مامانت و بغل نکرد یعنی نمی‌خواد کسی باهاش همدردی کنه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آخه اینجوری که گفتی روح شده فکردم فوت شده ،،،،داییتون راجب یه موضوع ناراحته و احساس می‌کنه سر شده و ...

وای دور از جونش زدم تو سایت یه جا نوشته بود ب زودی خاهد مرد یه جا نوشته بود میخاد صدمه بهت وارد کنه کاش صدمه وارد کنه فدا سرش

سکوت از ما احساس زرنگی از شما
وای دور از جونش زدم تو سایت یه جا نوشته بود ب زودی خاهد مرد یه جا نوشته بود میخاد صدمه بهت وارد کنه ...

نه بابا مگه هرچی تو نت نوشته تعبیر میشه ،خواب و با جزعیات میشه تعبیر کرد نه کلی گویی