2777
2789
عنوان

دلتنگی بد درد یه ...

159 بازدید | 20 پست

سلام ‌‌ 

دوستان اگه عشقمونو فراموش نکردیم و مدام بهش فکر میکنیم یعنی اونم بهمون فکر میکنه ؟یه جا خونده بودم اخه میخواستم ببینم درسته یا نه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اونم مدام فکر میکرد 

الان مال هم بودید 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره منم شنیدم ولی فک نکنم اینطور باشه اگ اینطوره ینی اون همیشه و هر ثانیه به من فکر میکنه؟!🥺

خیلی سخته الان جلو محل کارشم ولی نمیتونم برم و ببینمش🥺💔

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

خودتون هی با این چیزا گول بزنید آخرشم پشیمون از اینکه کل عمرتون هدر رفت با فکر کردن به یه عوضی

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
م ن ولش کردم کاشکی ولش نمیکردم    

برگرد بهش 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

افرین خریت چند سال پیش من هم اون طوری فکر میکردم

راستش من خودم هنوزم 

مث چند سال پیش تو فکر میکنم 

ولی حقیقت چیز دیگس