sayeh_maman مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 55 عنوان لک لانه گزینی 227 بازدید | 11 پست سلام دوستان لطفا نظرتون بگین ۲۴ موعد پریودم بوده امروز خونابه قهوه ای روشن دارم یعنی ترشحاتم قهوه ای هست احساس می کنم پریود شدم انقد حس خیسی دارم ولی نگاه می کنم فقط ترشح قهوه ای خیلی کمرنگ بنظرتون دارم پریود میشم یا لک لانه گزینی 1401/12/27 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4880 بعضی پریودا از لکه بینی شروع میشه مثل خودم تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
zahrabalam عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 10095 اگه ادامه دارباشه پریودیه ولی اگه درحد لکه باشه نه دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 36770 لک لانه گزینی معمولا یه هفته بعد تخمک گذاری اتفاق می افتهاحتما اینکه دارید پریود میشید بیشتره
sayeh_maman مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 55 بعضی پریودا از لکه بینی شروع میشه مثل خودم لک نیست ترشح هام جای سفید قهوه ای روشن . همیشه با لک شروع میشه ولی شکل لک قبل پریودیم نبود امیدوار شدم 😭😭😭
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4880 لک نیست ترشح هام جای سفید قهوه ای روشن . همیشه با لک شروع میشه ولی شکل لک قبل پریودیم نبود امیدوار ش ... نمیدونم والا شاید لانه گزینیه منم چهار روز قبل موعد یه لک خیلی روشن اومد دیگه نیومد الان یه هفته از پری گذشته اما هنوز نشدم الان نمیدونم باردارم یا نه تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
sayeh_maman مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 55 نمیدونم والا شاید لانه گزینیه منم چهار روز قبل موعد یه لک خیلی روشن اومد دیگه نیومد الان یه هفته از ... باردارید پس 🥰مبارکه عزیزم
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4880 باردارید پس 🥰مبارکه عزیزم ن بابا خودم که امید ندارم تست میزنم حاله خیلی ضعیف میندازه اما چون ماه قبلی هم حاله انداخت پریود شدم دیگه اعتماد ندارم تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
sayeh_maman مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 55 ن بابا خودم که امید ندارم تست میزنم حاله خیلی ضعیف میندازه اما چون ماه قبلی هم حاله انداخت پر ... ان شالله که باردارید عزیزم توکل به خدا
sayeh_maman مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 55 فک کنم دارید پریود میشید چون خودمم اینطوری شدم آره عزیزم شدم متاسفانه