2777
2789

بچم از دیروز صبح تب کرده و تبش از 38 پایینتر نمیاد پروفن ام اصلاا تاثیری نداره انگار ابه. پاشویه میکنم دستمال میذارم پیشونیش پیاز گذاشتم کف پاش.اب سیب میدم. اما فقط یخرده اومد پایین ولی نیم ساعت بعد دوباره بالا رف یساعت دیگه وقت دکتر داره دکتر اطفال شهرمون که فقط همین یدونه هست اونم بیمارستانه که زیاد خوب نیست همیشه خودم کلی تحقیق میکنم بعد داروهایی که داده رو میدم. الان چطور باید بفهمم بچم ویروسیه تبش یا عفونت کرده؟ یه چندروز سرفه میکرد و دوسه روز هم فقططط صبح ها چندتا سرفه میکرد تا دیروز تبش شروع شد و میگه ساق پام و دستام درد میکنه کسی دلیلشو میدونه؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ویروسیه .تب ویروسی مقاوم به مسکنه.و تب ۳۸ خطرناک هم نیست اتفاقا برای بدنش خوبه داره مقاومت میکنه فقط همین اندازه نگهش دار بالاتر نره، اگر سر حاله که اصلا نگران نباش فقط سر ساعت مسکنش رو بده و مایعات فراوون.با شکم خالی بروفن نده بهش یه وعده استامینوفن بده یه وعده بروفن اونم با شکم پر در صورتی که تبش شدید باشه.وگرنه همون استامینوفن بده

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه آبریزش داشت ویروسه چون سرما خوردگی کمتر علائم تب داره ولی فکر کنم بچه شما عفونت داره بدنش که تب ...

نه ابریزش نداره. کاش ابریزش داشت که عفونت نکنه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ویروسیه .تب ویروسی مقاوم به مسکنه.و تب ۳۸ خطرناک هم نیست اتفاقا برای بدنش خوبه داره مقاومت میکنه فقط ...

بنظرتون لازمه که ببرم دکتر؟ وقتی میبرم انتی بیوتیک میده. نمیخام الکی بهش انتی بیوتیک بدم از وقتی که نمیبرمش دکتر و انتی بیوتیک نمیدم و خودم با دمنوش اویشن و بقیه چیزا خوبش میکنم خیلی کمتر مریض میشه و زودم خوب میشه قبلنا خیلی دیرتر خوب میشد 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

بنظرتون لازمه که ببرم دکتر؟ وقتی میبرم انتی بیوتیک میده. نمیخام الکی بهش انتی بیوتیک بدم از وقتی که ...

اگه بیحاله حتما ببر.دکتر پسرم همیشه میگفت ویروسی دارو نداره وقتی بچه سر حاله ولش کن خودش خوب شه مگر اینکه بی حال باشه نتونه بازی کنه غذا نخوره اسهال استفراغ داشته باشه خروسک بشه یا سرفه های آزار دهنده داشته باشه که باید بره دکتر

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️