2777
2789
عنوان

رنگ موهام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 89 پست

منم همین طور برام درآورد یه تومن هم دادم

خیر سرم دفعه اول بود لایت کردم

لامصب شونه هم نمیشن بعد حمام وز ان، کاش هیچوقت نمی رفتم😢

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طور برام درآورد یه تومن هم دادم خیر سرم دفعه اول بود لایت کردم لامصب شونه هم نمیشن بعد حم ...

روغن ارگان استفاده کن موخوره نگیرن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اصن ربطی نداره اگه من جنس موهام بده میمونم تو خونه رنگ میکنم وقتی میری آرایشگاه اون دیگه بلده کاره ک ...

شما درست میگی عزیزم من یه دوره ای سالن کارمیکردم بعضی ازخانما میومدن که هرچقدر دکلره هم بزنی باز تا یه حدی موهاشون باز میشد عین خودم  دیگه بعدش احتمال سوختگیش بالا بود ...یه سری ها هم میان رنگهای زیر سازی دارن که خیییلی بد پاک میشن مث رنگهای فانتزی حنا و ...

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

شما درست میگی عزیزم من یه دوره ای سالن کارمیکردم بعضی ازخانما میومدن که هرچقدر دکلره هم بزنی باز تا ...

تو این صورت که رنگ دیر باز میکنه آرایشگری که بلده بهش میگه چند جلسه بیا که موهات نسوزه در هر صورت همه موهای که رنگ میشن کیفیتشونو از دست میدن کراتین موهاشونو از دست میدن بلااستثنا ، اگه شما نمیتونستی میگفتی من نمیتونم رنگتو پاک کنم یا این رنگو نمیشه رو موهای شما در آورد شاید طرف منصرف شد کلا رنگ نکرد نه اینکه دورغ بگی بعد موهاشو هر رنگی شد دربیاری .اون دیگه چیکار میتونه بکنه الان چه تصمیمی میتونه واسعه رنگ موهاش بگیره تازه پولم بابت رنگی که نمیخواد بیاد بده

از موهای اسی کوتاه تر تا رو گردن مادر یکی از نی نی سایتی ها رنگ کرده بود موهاش پر پشت بود اما تا گردن ، همین رنگی که اسی میخواست رو روی موی مشکی در اورد دونیم میلیون گرفت اسی مشخصه جای خوبی نرفته درسته یکودیویستم کم پولی نیست ولی رنگ موها خیلی گرون شده

یه بار جوون بودیم نچسبید اونم

منم همین طور برام درآورد یه تومن هم دادم خیر سرم دفعه اول بود لایت کردم لامصب شونه هم نمیشن بعد حم ...

منم اولین بارم بود😭

خیر نبینن

من ک شوهرمم بدش میاد خیلی ب رنگم دم عیدی چ کنم😭😭