2777
2789
عنوان

رنگ موهام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مثل عکس اول نیس 🤣🤣لابد خسته شده الکی یه چیزی زده 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
خب گلم بستگی به جنس مو هم داره الان مشکل شما اون قهوه ای هاست یا لایتا؟اگه که زمینشو دوس نداری میتون ...

خوب میشه ینی؟ 

قرمز نشه؟ 

چه رنگی بزارم؟ 

خودم خاستم بلوند روشن با یه رنگ شنی بگیرم ترکیبی بزارم رو موهام یه بیست دقیقه و بشورم  ترسیدم قرمز یا نارنجی شن

خوب میشه ینی؟  قرمز نشه؟  چه رنگی بزارم؟  خودم خاستم بلوند روشن با یه رنگ شنی بگیر ...

به نظرم برو ارایشگاه دو مرتبه چون باید لایتا رو چرب کنه قشنگ

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

خب گلم بستگی به جنس مو هم داره الان مشکل شما اون قهوه ای هاست یا لایتا؟اگه که زمینشو دوس نداری میتون ...

اصن ربطی نداره اگه من جنس موهام بده میمونم تو خونه رنگ میکنم وقتی میری آرایشگاه اون دیگه بلده کاره که هر رنگیو در بیاره پس من واسعه چی رفتم اونجا پول بدم اون واسعه چی قبول کرده رنگ رو در میاره ، جنس موت هر چی باشه کاربلدش میتونه در بیاره 

یه بار جوون بودیم نچسبید اونم