2777
2789
عنوان

کدوم ؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 34 پست
ناخن پام خودش مثل کاشتع فقط آرایشگاه برای ژلیش نوبت گرفتم 

خوبه،اگه اینطوریه خب لاک‌بزن

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍
بچه ها برای کاشت ناخون پا،فقط انگشت شصت پارو کاشت انجام میدن و بقیه انگشتارو ژلیش میکنن؟

فک کنم همه انگشتا رو کاشت میکنن نمیدونم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم همه انگشتا رو کاشت میکنن نمیدونم  

ممنونم عزیز دلم 

و بنظرم برای ژلیش پات فقط لاکه ژله ساده بزن و طراحی انجام نده ،چون ناخن پا کوچولوعه وقتی طراحیم بشه بنظرم خیلی شولوغ دیده میشه البته این نظر منه 

و رنگای نود تو طیف سفید،کرم،صورتی،طوسی بنظرم خوبن 

و همچنین قرمز یا مشکی و یا زرشکی و یا فرنچ

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
ممنونم عزیز دلم  و بنظرم برای ژلیش پات فقط لاکه ژله ساده بزن و طراحی انجام نده ،چون ناخن پا کو ...

ممنون گلم 😊

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡