2777
2789
عنوان

بی بی چک

238 بازدید | 21 پست

من گرفتم دیدم هیچی خط ندارع هنوز دو دیقه نشده بود فک کردم کلا خرابع  گذاشتم کنارم سرم تو گوشی بود الان نگاه میکنم یکی پررنگ یکی هاله ؟بنظرتون چیه؟ خرابع؟؟

که میشع من مامانم بشم 😭۴ ساله منتظرم دعا کنین برام💔

زبر دو دقیقه مثبته

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارک باش عيدتو گرفتی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

مبارکه گلم❤️❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

برو دکتر گلم و یه ازمایش بده 

ان شا الله که مامان شدی توام😍

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
 واییی نمیتونم باور کنم ۴ ساله انتظارم

عزیزمممممم😍😍😍😍 خدارو شکر مبارک دلت باشه فداتشم انشاالله سالم بغلش بگیری😍😍😍❤️❤️❤️❤️فکرنکنم الان آزمایشگاه باز باشه بری آزمایش بدی🥲

خدا عیدیتو داد 

خیلی مراقبش باش تا روز آزمایش✨💕✨💕 یدونه بی بی چک دیگه هم بزن

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
عزیزمممممم😍😍😍😍 خدارو شکر مبارک دلت باشه فداتشم انشاالله سالم بغلش بگیری😍😍😍❤️❤️❤️❤️فکرنکنم الا ...

مرسی که امیدواری میدی من اصلا نمیتونم قبول کنم فک میکنم خوابم😭😭😭

که میشع من مامانم بشم 😭۴ ساله منتظرم دعا کنین برام💔