2777
2789
عنوان

گلو درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4499 بازدید | 40 پست
بگوووو حتما عزیزم 

دمنوش را مواظب باش داری میخوری چندچیز قاطی بشن ایکه بهتون بسازه یا نه خیلی مهمه من دمنوشه کرونا را خورده بودم مغزم تعطیل کرد 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
چیزای خنکی بخور آب نمک مدام غرغره کن نشاسته و چهارتخمه هم خوبه ولی داروهای پزشک هم لازمه  و ...

مررررسی عزیزدلم ممنونم از راهنماییت . 

سرفه هم خیلی بده . من فعلا سرفه ندارم . ولی واسه سرفه اگه صبحا ناشتا فرنی بخوری خیلی خوبه . فرنی درست کنی توش جای شکر عسل بریزی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو خوردم خوب شدم هرکی خرید خوب شد فقط دخترمو دعا کنه

بستگی داره چه نوع ویروسی باشه واسه من خوب بود ولی کفاف نمیداد در حد خنک کردن گلو این ویروس جدیده خیلی گلو درد بدی داره

مرررررررسی عزیزم    

دیشب خوردم چند دقیقه نشد تمام خلطها را از بینی راحت میکشه بیرون این مریضی گلودرد واسه خلط پشته حلقه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
مررررسی عزیزدلم ممنونم از راهنماییت .  سرفه هم خیلی بده . من فعلا سرفه ندارم . ولی واسه سرفه ا ...

خواهش می کنم 

مرسی مهربانو جونم 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
بستگی داره چه نوع ویروسی باشه واسه من خوب بود ولی کفاف نمیداد در حد خنک کردن گلو این ویروس جدیده خیل ...

وآسه منم همونه ولی خیلی تاثیر داشت البته من قبلش سرم با آمپول سفازولین زدم با میتونین سی 

هرروز قرص جوشان ویتامین میخورم نهارو شام فقط ابجوجه امروز روز پنجمه اینم بگم قرص زیر زبانی ویتانین سی خارجی میخورم

فقط عرق آویشن .غرغره کن مدام.بدترین عفونتم باشه قاعدتاً باید با این همه آنتی بیوتیک خوب میشد.یا رعایت نمیکنی از لحاظ غذا.یا اینکه ممکنه اصلا گلودردت برای چیزه دیگه باشه.اگر گلودردت صبح هاست ممکنه ریفلاکس معده داشته باشی

آره واقعا خوبم نمیشه لامصب 

باید دائم آب گرم بخوری بعد همین‌ها را نوشتم آب‌نبات سرماخوردگی هم بخر با قرص ویتامین سی خارجی داخل دهان آب بشه از اونها همینکار رو کنی چندروزه خوب میشی