2777
2789
عنوان

خونه تکونی هاتون تموم شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 49 پست

حموم دستشویی اسید میخاد که کار شوهرمه‌.

کف آشپزخونه رو بشورم فرششو بندازم 

اتاق چندتا دونه لباسه تا کنم جاروبرقی بکشم 

یه گردگیری وطی هم میخام تمیزکرده بودما اما دوباره خاک نشسته.

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
خسته نباشید

معنی اسمت چیه ؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چقدر بده تاره تمیز کرده باشی و یهو دوباره...

دودقیقه رفته بوده داخل آشپزخانه یک شونه تخم مرغ شکوفنده رب گوجه تمام رو دیوارها زده و خلاصه داغون کرده داغون

فدای تو شماهم خسته نباشید بدیش میدونی کجاس کلی جون میکنم اخرش باز ی گند جدید میزنم مخصوصاتو اشپزخونه

میفهمم

منم هرکاری میکنم همش وسواس اینو دارم که الان گند میخوره تو یچیزیش🥴

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
حموم دستشویی اسید میخاد که کار شوهرمه‌. کف آشپزخونه رو بشورم فرششو بندازم  اتاق چندتا دونه لب ...

جالب اینکه امسال بخاطر بارداری قراربود هیچ کاری نکنم😅با شوهرم دوتایی هممممه جارو تمیزکردیم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
من اتاقم یخورده دیگش مونده آشپزخونه یکمش مونده پذیرایی هم یذرش مونده 🥴

عزیزززم 

مداوم انجام بدی تا فردا پسفردا دیگ تمومِ

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

من تازه دیروز شروع کردم چون بچه دارم دوباره کثیف میشه .البته بگم از قبلم انجام دادم ولی هر کاری میکن ...

با بچه کوچیک خونه تکونی سخته واقعا

همینم عالیه

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
مگه اینکه سال تخویل بشه و دست از کار بکشیم .کار تمومی نداره که

دقیقاااا

من همیشه تا دم سال تحویل در حال بدو بدوی خوته تکونیم😂

معنی اسمت چیه ؟

معنی خاصی نداره

ترکیب اسم نسیم و سیمین

اگرسایتوترک کنم امروزتمومه الان میرم سراغ سرویسا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دودقیقه رفته بوده داخل آشپزخانه یک شونه تخم مرغ شکوفنده رب گوجه تمام رو دیوارها زده و خلاصه داغون کر ...

یا ابالفضل🫨🫨ینی من بودم سکته کرده بودم

جالب اینکه امسال بخاطر بارداری قراربود هیچ کاری نکنم😅با شوهرم دوتایی هممممه جارو تمیزکردیم

به به

پس واقعا خسته نباشید🌱

عزیزززم  مداوم انجام بدی تا فردا پسفردا دیگ تمومِ

امیدوارم امشب تموم بشه🥴

با مامانم انجام میدیم