2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

99 بازدید | 10 پست

دوستان قبل اذان صبح گفتم روزه میگیرم وزود حرفمو پس گرفتم یعنی گفتم نمیدونم اگر خوب نشدم نمیمونم 

بعد روزه واجب هستش ن مستحب 

حالا چکارکنم میشه بشکنم؟

سرم داره میترکه توروخدا راهنمایی کنید اگه بلدین 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

بنظر من که مختاری .مگه اجباری هم میشه چه روزه واجب چه مستحب میتونی ادامه ندی

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یااا خدا

شما هنوز فکر میکنی خدای رئوف و مهربون یه ناظم سخت گیره که بالا سرتون با چماق نشسته؟

اگر میتونی بگیر. نمیتونی هم نگیر

درگیر کلمات و جملات نباش

خدارو شفاف تر و مهربون تر ببین

یااا خدا شما هنوز فکر میکنی خدای رئوف و مهربون یه ناظم سخت گیره که بالا سرتون با چماق نشسته؟ اگر م ...

موافقم باهات استارتر جان اگه سرت درد میکنه خودتو اذیت نکن فوقش فردا میگیری خدا اونقدرام سختگیر نیست

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید

خب عزیز ماه رمضان که نیست.پس اگه روزه ات.روزه ای هستش که قبلاً دوماه رمضان بر اثر پریود خوردیش و باید روزه رو بگیری.یانه

میشه بگی چه روزه ای . واسه چه چیزی میخوای روزه بگیری تا درحد اطلاعات خودم کمکت کنم

دانشجو
خب عزیز ماه رمضان که نیست.پس اگه روزه ات.روزه ای هستش که قبلاً دوماه رمضان بر اثر پریود خوردیش و بای ...

روزه پاررسال ...عذر شرعی داشتم نگرفتم گلم 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
بنظر من که مختاری .مگه اجباری هم میشه چه روزه واجب چه مستحب میتونی ادامه ندی

ن خب احکام خاص خودش داره اگه از عمد نگیری کفاره 

اگر از عمد بشکنی 

هرجیزی احکام خاص خودش ...

رفتم سرچ کردم تا قبل اذان ظهر  میشه نیت کنم 

سپاس 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
یااا خدا شما هنوز فکر میکنی خدای رئوف و مهربون یه ناظم سخت گیره که بالا سرتون با چماق نشسته؟ اگر م ...

بله صد درصد مهربانن ...

خواستم حکمش بدونم 

الان متوجه شدم تا قبل اذان ظهر میتونم نیت کنم 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯