اگه قبل ازدواج برید پیش مشاور بفهمی وسواس فکری داره ازدواج می کنید؟ حاضرید از حق تحصیل بگذرید؟ حاضرید ازهمون اول بگه ارایشگری و خیاطی یاد بگیر که شاغل باشی و کمک کارش؟ اون خودشم راننده اسنپ باشه.. مهرتم14سکه باشه.. من21سالمه جدا شدم..اون31مجرد..خیلی دوسش دارم ولی مشاورم میگه غلطه موقعیت بهتر و شرایط بهتربرات پیش میاد به قیمت عشق غلط رابطه سمی ادامه نده شما که تجربه دارید یکم نصیحتم کنید ..اگه دوسش نداشتم راحت بود جدایی ولی بعد یه سال رابطه چطور فراموش کنم😢
عشقت مگه چجوریه اخلاقش عزیزم ک ناراحتی وسواس فکری مثلا از چ نظر بهت گیر میده؟شکاکه بددله؟
همش حرف خودشه رو یه چیز گیر کنه ول نمیکنه اونم مثلا باتهدید برای مثال یا انجام میدی یا برو رد کارت.. باورتون نمیشه یه روز ناراحت بودم باعصبانیت بش تشر زدم حواست کو بات حرف میزنم چنان عصبی شد که چرا بم تشر زدی درصورتی ک هروقت خودش عصبیع من درکش کردم اما میگه عصبانیت و ناراحتیتو برام نیار مشاورم بش گف اینجوری ب مشکل میخوری مگه میشه خانما ناراحتیشونو نیارن؟ میگه با زبون خوش بیاره مشاورم گف خب وقتی ناراحتن؟ میگه نگه اصلا:)
اوه عریزم درکت میکنم ک چقدر عشق جلوی چشمای منو تورو گرفته ولی دو دستی داریم زندگیمونو خراب میکنیم
من که تموم کردم باش محکم رو حرفم موندم که میخام درس بخونم کارم اگه دلم خواست انجام میدم وظیفم نیس و اینکه باید درمان بشی بری مشاوره اونم قبول نکرد عملا توهین کرد ک بخام انقد سختی بکشم میرم با یع دختر! هه
مشاور عین حقیقت رو بهت گفته چرا میخوای جوونیتو تباه کنی ادم گند اخلاق درست نمیشه
میدونم ولی خب از این احساسم دارم روانی میشم.. حالا خودشم ادعاش میشد منم سختمه همش دارم سیگار میکشم! ولی حاضر نیست شرایط منو قبول کنه میگه تو باید بپذیری زنه ک مطابق مرد عمل میکنه من دارم میام خواستگاریت تو شرط نباید بزاری!
خیلی تواین رابطه اذیت شدم فقط چون دوسش داشتم تا اینجا پیش اومدم همیشه فکر میکردم مشکل ازمنه ولی وقتی مشاور تایید کرد وسواس فکریه و زندگی با اینجوز ادما جهنمیه براخودش ترسیدم چون نمیتونم زندگی دومم خراب کنم ولی خب لعنت ب هرچی عشق و عاشقیه😭