2777
2789
عنوان

عشق یا عقل؟😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 46 پست

نکن خواهرم

الان کات کنی شاید ۱ سال بخاطر دوریش عذاب بکشی و غصه بخوری ولی اگه ازدواج کنی یه عمر . . .

عشق تا یکجایی همراهته بعدش عقل حکمفرمایی میکنه که اونوقت دیگه دیررره

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عشقت مگه چجوریه اخلاقش عزیزم ک ناراحتی وسواس فکری مثلا از چ نظر بهت گیر میده؟شکاکه بددله؟

همش حرف خودشه رو یه چیز گیر کنه ول نمیکنه اونم مثلا باتهدید برای مثال یا انجام میدی یا برو رد کارت.. باورتون نمیشه یه روز ناراحت بودم باعصبانیت بش تشر زدم حواست کو بات حرف میزنم چنان عصبی شد که چرا بم تشر زدی درصورتی ک هروقت خودش عصبیع من درکش کردم اما میگه عصبانیت و ناراحتیتو برام نیار مشاورم بش گف اینجوری ب مشکل میخوری مگه میشه خانما ناراحتیشونو نیارن؟ میگه با زبون خوش بیاره مشاورم گف خب وقتی ناراحتن؟ میگه نگه اصلا:)

همش حرف خودشه رو یه چیز گیر کنه ول نمیکنه اونم مثلا باتهدید برای مثال یا انجام میدی یا برو رد کارت.. ...

اوه عریزم درکت میکنم ک چقدر عشق جلوی چشمای منو تورو گرفته ولی دو دستی داریم زندگیمونو خراب میکنیم

از همه دلم گرفته:)

همش حرف خودشه رو یه چیز گیر کنه ول نمیکنه اونم مثلا باتهدید برای مثال یا انجام میدی یا برو رد کارت.. ...

مشاور عین حقیقت رو بهت گفته چرا میخوای جوونیتو تباه کنی ادم گند اخلاق درست نمیشه 

و خدایی ک ب شدت کافیست
اوه عریزم درکت میکنم ک چقدر عشق جلوی چشمای منو تورو گرفته ولی دو دستی داریم زندگیمونو خراب میکنیم

من که تموم کردم باش محکم رو حرفم موندم که میخام درس بخونم کارم اگه دلم خواست انجام میدم وظیفم نیس و اینکه باید درمان بشی بری مشاوره اونم قبول نکرد عملا توهین کرد ک بخام انقد سختی بکشم میرم با یع دختر! هه

مشاور عین حقیقت رو بهت گفته چرا میخوای جوونیتو تباه کنی ادم گند اخلاق درست نمیشه 

میدونم ولی خب از این احساسم دارم روانی میشم.. حالا خودشم ادعاش میشد منم سختمه همش دارم سیگار میکشم! ولی حاضر نیست شرایط منو قبول کنه میگه تو باید بپذیری زنه ک مطابق مرد عمل میکنه من دارم میام خواستگاریت تو شرط نباید بزاری!

عزیزم پ کلا قيد شو بزن چ راحت حرفشو زده:/

خیلی تواین رابطه اذیت شدم فقط چون دوسش داشتم تا اینجا پیش اومدم همیشه فکر میکردم مشکل ازمنه ولی وقتی مشاور تایید کرد وسواس فکریه و زندگی با اینجوز ادما جهنمیه براخودش ترسیدم چون نمیتونم زندگی دومم خراب کنم ولی خب لعنت ب هرچی عشق و عاشقیه😭

میدونم ولی خب از این احساسم دارم روانی میشم.. حالا خودشم ادعاش میشد منم سختمه همش دارم سیگار میکشم! ...

از اولش ک اینجوریه خدا ب داد بعدش برسه ک باهاش بری زیر یرسقف

و خدایی ک ب شدت کافیست
۵سال باهاش دوست بودم و نامزدیم یعنی گه تو عشق گه خستم کرده دیوانم کرده فقط میخام موقعیت پیش بیاد همه ...

خیلی سخته که همش تو ازخودت بگذری تا رابطع رو نگه داری سخته که ب قیمت عشق باج بدی همش!