2777
2789
عنوان

يبوست شديد

1769 بازدید | 39 پست

درمانش فقط جو دوسرپركه!!!

باورتون نميشه من اين مدت چقدددد انجير و لواشك و خاكشيرو كدو تنبل و ... خوردم!!! نميگم خوب نبودنا ولي اين بزرگوار معجزه ميكنه!!

سلطان فيبر فقط خودشه و تامامممم...

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

وااااقعا؟ 

من نشنیدم

منم شدیییید یبوست داشتم. باردارم هستم حفتم‌پایینه. ولی هر چی خوردم خوب نشد یبوستم. تا اینکه چغاله بادوم خوردم ینی کااااامل بدنمو پاک کرد خیلی عاااالی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااقعا؟  من نشنیدم منم شدیییید یبوست داشتم. باردارم هستم حفتم‌پایینه. ولی هر چی خوردم خوب ن ...

منم اين يبوست از بارداري همراهم بود. يني هركاري بگي كردم! (بجز داروها) هيچكدوم انققققد موثر نبودن. خيلي مراقب يبوستت باش من نتونستم كنترلش كنمو الان درگير هموروييد شدم🙂

اگه هرشب موقع خواب توی ناف رو روغن زیتون یا بادام شیرین بریزین که پر پر بشه بعد یه پنبه ب ارین بالاش و به پشت دراز بکشین یه ربع 

دیگه هیچ وقت دچار یبوست نمیشین 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
خواهرم سخت نگیر اگر همیشگی نیست و یه وقتا پیش میاد فقط شیاف بیزاکودیل و تمام😄

خيلي وقت بود!از وقتي تو بارداري دميترون خوردم! تاالان ك كوچولو شش ماهش شده !!!!

منم اين يبوست از بارداري همراهم بود. يني هركاري بگي كردم! (بجز داروها) هيچكدوم انققققد موثر نبودن. خ ...

چی؟ هموروئید چیه تروخدا بهم بگو.خیلیا بهم گفتن مواظب باش ولی نمیدونستم چرا خطرناکه

منم اين يبوست از بارداري همراهم بود. يني هركاري بگي كردم! (بجز داروها) هيچكدوم انققققد موثر نبودن. خ ...

سلام بانو ..ممنون که تجربتون رو در اختیار ماهم گذاشتید .

منم طی یبوستها الان دچار همورویید شدم حدود ۱۰ روزه 😔😭

هنوز خوب نشده یکم برطرف شد خوشحال شدم رفتم پرده شستم و کار خونه زد بیرون دوباره ...فردا میرم دکتر دارو اثر خاصی نداشت دکترم گفت خفیفه اما بیشتر شده ...

تازه  درمان پسرم تموم شد ...واقعا دیگه توان ندارم .

چیکار کنم

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
چطوری میخوری

ميشه ب صورت اوت ميل تو صبحانه مصرف كرد. ولي من يه گرانولاي رژيمي گرفتم. همينطوري ميخورم ازش.ميشه رو بستني ريخت،معجون يا...

اگه هرشب موقع خواب توی ناف رو روغن زیتون یا بادام شیرین بریزین که پر پر بشه بعد یه پنبه ب ارین بالاش ...

واسه هموروييد راهكاري نداري؟☹️

واسه هموروييد راهكاري نداري؟☹️

میگن که اگه یبوست کامل درمان بشه اونم کم کم خیلی بهتر میشه

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
خيلي وقت بود!از وقتي تو بارداري دميترون خوردم! تاالان ك كوچولو شش ماهش شده !!!!

من تو بارداری شربت انجیر میخوردم و یه بارم شیاف گلیسیرین استفاده کردم البته به گفته دکتر چون قرص آهن یبوست میوورد لعنتی