2777
2789
عنوان

وسواس فکری😂

189 بازدید | 12 پست

شماهم اینجورین ک تا یه درد کوچیک‌میگیرین،فک‌میکنین یه مرض با علاجه؟؟؟؟چند روزه سرمو تکون میدم یا شبا یه رگه درد خیییلی خفیف سرم میگیره،اصلا ازاددهنه نیست ولی چون قبلاً نبوده استرس دارم. چ‌کنمممم

ی مدت سرماخوردم گلوم خوب نشده بود میگفتم سرطان حنجره دارم😂خیلی اوسکولم🤣

آدم از هر چی بترسه سرش میاد...از دو چیز خیلی میترسیدم هر دوتاش هم سرم اومد اصلا بهش فکر نکن 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونت جای من بودی چیکار میکردی؟بدونه توده داشتم پارسال توو سینه م حالا شده دوتا😐البتهدکتر گفت احتمالا خوش خیمِ

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خب خداروشکر،سلامت باشی همیشه عزیزم

فدات.فعلا که گفته مدام باید چک کنم که ببینیم بدخیم نشده باشه..به چیزهای منفی فکر نکن.من کلکسیون درد و مرضم کلا😉.هرچی خدا بخواد همون میشه‌.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
[QUOTE=280349650]دور از جونت جای من بودی چیکار میکردی؟بدونه توده داشتم پارسال توو سینه م حالا شده دو ...

مرسی عزیزم.باید قبل عید میرفتم سونو ولی نرفتم گفتم خدای نکرده اگه بدخیم شده باشه عید بقیه رو خراب میکنم خونواده م نگران میشن .گذاشتم بعد عید دعا کن برام

خواهش میکنم عزیزم نگران نباشید عزیزم انشالله جوابش خوب باشه❤🤲

ممنون از لطفت❤️❤️