2777
2789
عنوان

مردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 238 پست
قد کوتاهتر چه جوری حاضر به ازدواج باهاش شدی ؟؟

بچه بودم

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بودم

وای فکرشم ادمو دیوونه می‌کنه 😑🤦🏻‍♀️😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

وکیلم

بنظرتون اختلاف سنی چقد میتون دخیل باشه

من ترس بزرگمم که پا جلو نذاشتم تو این چندسال همینه که

من 19سالمه اون 30

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
بنظرتون اختلاف سنی چقد میتون دخیل باشه من ترس بزرگمم که پا جلو نذاشتم تو این چندسال همینه که من 19 ...

مردای ۳۰ به بالا عاشق سن پایینن

تاثیری نداره...

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
وای فکرشم ادمو دیوونه می‌کنه 😑🤦🏻‍♀️😂

اره من همین الانم خواستگار خیلی بهتر از اون دارم ب خاطر ترس ازدواج نمیکنم همشم میگم امان از بچگی

بنظرتون اختلاف سنی چقد میتون دخیل باشه من ترس بزرگمم که پا جلو نذاشتم تو این چندسال همینه که من 19 ...

اختلاف سنی بالا دردسرش برای خانم ها بیشتره ...

من خودم قبلا موافق ازدواج با مرد پخته و سن بالا بودم ولی الان دیگه نظرم این نیست 

چون اون که نمیتونه پا به پای من تفریح و جوونی کنه ! 

باید زود بچه دار بشی تا اختلاف سنی ، بچه ات با پدرش زیاد نشه !

و....

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اره من همین الانم خواستگار خیلی بهتر از اون دارم ب خاطر ترس ازدواج نمیکنم همشم میگم امان از بچگی

چند ساله بودین که ازدواج کردین ؟

خب قیافه مهمه ولی من خودم خیلی روقیافه وهیکل حساس بودم الان آقا هم قیافه داره هم هیکل ولی آدم نیست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
۱۴

😶😶 چه زود ! 

باز خوبه همسرتون اجازه تحصیل داده بهتون