2789
عنوان

میشه بیاین❤

118 بازدید | 13 پست

از وقتی متوجه شدم منو همسرم(پسرعممه)هردومون ژن معیوب مشترک  داریم از رابطه میترسم نمیدونم چرا اینطوری شدم بچه اولم مشکل داشت سقط کردم فهمیدیم که مشکل ژنتیک داریم بااینکه تنبلی تخمدان دارم و میدونم راحت باردار نمیشم جلوگیری داریم ولی نمیدونم چرا دیگه حسی ندارم 😑😑😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
تو آزمایش عقد متوجه نشدین?

مشاور ژنتیکی که رفتیم خیرسرش بهترین بود تو استانمون 

اولش که گفت نسبت شما اصلا نمیان مشاوره خوب کاری کردین که اومدین 

بعد شجرنامه کشید و ی سری ازمایشات قشنگ قیافشو یادمه سال۹۳ رفتیم از اونموقع تو ذهنم مونده با لبخند قشنگی گفت ریسکتون۶درصده و میتونید ازدواج کنید و انشالله هرچندتا بچه بیارین سالمه 

سه ماه قبل بارداریت بیا پیشم 

که من دیگ اومدم تهران نرفتم وقتی میخواستم باردار بشم دکترم گفتم گفت نمیخواد بری

خلاصه باردار شدم و متوجه شدیم بچه مشکل داره 

رفتم تهران پیش فوق تخصص ژنتیک گفتم میخوام از دکتره شکایت کنم چرا اینطور به ما گفت با سرنوشتمون بازی کرد گفتش که ما ریسکو میگیم و خیلیا هستن بچه سالم دارن ولی وقتی که بچه مشکل دار میشه پیگیری جدی میخواد و باید بررسی بشن 😑😑😑😑  

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشاور ژنتیکی که رفتیم خیرسرش بهترین بود تو استانمون  اولش که گفت نسبت شما اصلا نمیان مشاوره خو ...

خب کاری نداره برای بارداری تحت نظر باش بچت سالم میشه مطمعن باش

خدایا میدانم که میبینی...
خب کاری نداره برای بارداری تحت نظر باش بچت سالم میشه مطمعن باش

اره دکترم گفت یبار دیگ میتونی شانستو امتحان کنی و میخوام ابنکارو بکنم 

ولی نمیدونم چطور این همه استرسو کنترل کنم من دستگاه سونو رو میبینم استرس شدید میگیرم از بس تو بارداری قبلی سونو شدم و خبرای بد شنیدم همه ی روزام عین کابوس بود 😭حتی دیگه از رابطه هم میترسم 

اره دکترم گفت یبار دیگ میتونی شانستو امتحان کنی و میخوام ابنکارو بکنم  ولی نمیدونم چطور این هم ...

بیخیال درد بی درمون نیست ک بهش فکر کنی بلاخره الان علم پیشرفت کرده دارو میدن خالم با پسر عموش ازدواج کرده مشکل ژنتیکی دارن دخترش یکم معلوله اما دو تا بچه بعدیش تحت نظر بوده خدا رو شکر سالمن

بیخیال درد بی درمون نیست ک بهش فکر کنی بلاخره الان علم پیشرفت کرده دارو میدن خالم با پسر عموش ازدواج ...

دکتر بهم گفت که بچه اول وقتی پدرو مادر ناقل باشن احتمال خیلی زیاد ناقل بیمار میشه ولی بچه ی دوم دوتاشانس داره یا ناقل سالمه یا سالمه خیلی کم پیش میاد دومی و سومی بیمار بشن 

اما وقتی تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم چقدر بودن که بعدیام مشکل دار شدن 

خدا رحم کنه به اونایی که شرایط عین من دارن واقعا سخته 

بیخیال درد بی درمون نیست ک بهش فکر کنی بلاخره الان علم پیشرفت کرده دارو میدن خالم با پسر عموش ازدواج ...

دخترشو داره؟ اخی خیلی سخته 

ازمایش ژنتیک دادن؟

انشالله ک مشکلی پیش نمیاد 

ممنون از دعات 

دخترشو داره؟ اخی خیلی سخته  ازمایش ژنتیک دادن؟

اره دخترش خیلی باهوشه یکم کجه مهره هاش مشکل داره و الان۹ سالشه دسشوییشو نمی‌فهمه.نه سخت نیست 

اره دخترش خیلی باهوشه یکم کجه مهره هاش مشکل داره و الان۹ سالشه دسشوییشو نمی‌فهمه.نه سخت نیست 

احتمال خیلی زیاد مشکلش همون ژنتیکیه 

خداروشکر که بچه سالمم دارن 

میشه درخواست دوستی من و قبول کنید یه سوال دارم عزیزم 

قبول کردم