2777
2789
عنوان

واییییییی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ژلوفن دارین ؟؟؟

نه 🥺

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

میخک هم خیلی خوبه واسه درد دندون،پدرم که میزاره معمولا آروم میشه البته نمیدونم چطور میزاره😅،یبار بگیرین که واسه اینموقعه ها لازم میشه

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

دختر اگه ژلوفن دارین بازش کن مواد تلخش رو بریز رو دندونت یکی دو دیقه تحمل کن دندوناتو بزار رو هم خووووب میشی اکه ندارید. آموکسی سیلین بخور حتما عفونت کرده ، اگه اونم ندارین نمک حتما هست ، یه مسواک برادر نمک بریز روی دندون مورد نظرت بعد با مسواک خوب بسابش زوودی خوب میشی به دردش می ارزه

۴مین کاربریم   
طلا داری؟

داشتم مامانم بخاطر شرایط بد مالی بابام همه رو فروخت وقرض های بابا مووداد🥺 الانم بابام نزدیک ۵۰۰ /۶۰۰ میلیون بدهکاره

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
همونم ۶۰۰ یا ۷۰۰ تومن پولشه ...دندونام یکی بالا یکی پایین خرابن قشنگ تو چش هم دیگه ان هر دوشونم در م ...

من یه شب دندون درد شدید داشتم زدم نت هرکاری گفت و انجام دادم دیدم فایده ندارد اصلا ...دیگه زدم دعای درد دندون همینطور که زیر پتو درار کشیده بودم خوندم آخرای دعا دیگه نمی‌دونم چطور دردم آروم شد و خوابم برد مثل یه معجزه بود 

منم چندمدتی هست که دندونم درد می‌کنه زیاد نه خون درد ولی چندوقتی هست گوشمم و سرمم درد میگیره نمی‌دونم از دندونمه یا نه بقول تو گرونم هست نمیشه کاری کرد 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
دختر اگه ژلوفن دارین بازش کن مواد تلخش رو بریز رو دندونت یکی دو دیقه تحمل کن دندوناتو بزار رو هم خوو ...

با نمک دریا مسواک زدم ...الان یه سیر گذاشتم تو گوشم که سمت دندونمه ببینم چی میشه از این جواب می گیرم ...🥺

تنها راهی که میتونم بت بگم اینجا نمیشه دلم نمیاد درد بکشی ویییی 🥺

چیکار کنم بگو تو رو خدا🥺