2777
2789
عنوان

من فکر میکردم الان همه تو فقرن؟

605 بازدید | 54 پست

ولی با این خرید های فضاییتون🙂میفهمم اشتباه میکردم😂🤝

قیمتا که نجومی شده هیچ همه دارن میخرن اصلا در عجبم!

بعد اخه مانتو هایی که خیلی ها خریدن خاصم نیستن انقد پول دادن بهش🙄

من وضعم خوبه ولی خدایی دلم نمیومد پول بدم انقد به مانتو الان میفهمم خسیسم با دیدن تاپیک های شما😂

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

دروغ هم زیاد میگن 

اون همه تاپیک منتظران یارانه و سهام عدالت مشخص میکنه سطح کاربرا در چه حده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من اطرافیانم که بازاری هستن گفتن امسال اصلا مثل سالهای پیش نبوده و قدرت خرید خیلی پایین اومده

خودمم تو سالن زیبایی ام میبینم که مشتری چقد به نسبت سال های پیش کمتر شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

شاید ۲۰ درصد اوصاعشون خوب باشه،واقعا اوضاع مالی خرابع

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

همه من و تو و دوسه نفر دیگه ایم فقط  

خیلی از مردم ایران واقعا وضع مالیشون خوبه. حتی اونایی که بیشتر از همه می نالن

دیدم که میگم!

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

سلام خسیس 

توشیک پوشی بیشتر مانتوها یی که دیدم بد ترکیب شدن ولباس مناسبی برای شیک پوشا نیستن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

متاسفانه یاد گرفتن فقط ناله کنن،مشکل اقتصادی رو ک الان عامه مردم دارن ،ولی خب آدم با ناله کردن به جایی نمیرسه ،من ک خودم هیچ خوشم نمیاد دائم از مشکل مالی ناله کنم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞