2777
2789
عنوان

ی لحظه بیابین

140 بازدید | 14 پست

بچه ها الان ۲۷

من ۳ سانت برا بارداری دکتر گفت ک بازم

بنظرتون تا شب ۲۹میتونم تحمل کنم ک تااون موقع زایمانم شه بشم برا اول فروردین؟؟؟؟اصلا دردی چیزی هم ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  چیکار کردی؟ زایمان که نکردی؟

سلام عزیزدلم حال شما خوبه...

ن هنوز خداروشکر

اصلا دردم ندارم آجی

میگم آجی بنظرت من فردا شب برم بیمارستان با اینکه درد ندارم یا بمونم درد بگیرم برم؟؟؟

دکترم گفته بود ۲۷.۲۸ اسفند بیا زایمان ولی من نرفتم چون واقعا دردم هم نداشتم

طبق ان تی هم ک زایمانم زده ۵فروردین 

حالا بنظرت فردا شب برم ک بیوفته ۱فروردین هم 

یا ن بمونم تا دردم بگیره؟

سلام عزیزدلم حال شما خوبه... ن هنوز خداروشکر اصلا دردم ندارم آجی میگم آجی بنظرت من فردا شب برم بی ...

ممنون عزیزم شکر منم خوبم 

والا اگه من باشم صبر میکنم تا دردم بگیره چون درد نداشته باشی شاید اذیت بشی خدانکرده هنوزم که چند روز تا تاریخ زایمانت مونده 

ان شاا... به سلامتی و خوبی و خوشی زایمان کنی.

اسمم نجمه خواهش میکنم خواهش میکنم اگه یادت بود وقت زایمانت واسم دعا کن.

ممنون عزیزم شکر منم خوبم  والا اگه من باشم صبر میکنم تا دردم بگیره چون درد نداشته باشی شاید اذ ...

فدات بشم آجی نجمه.چشم حتما....انشالله ک ب حق سیدالشهدا هر آرزو و حاجتی داری تو این روزا خدا بهت بده بغیر از هر درد و بلا...ممنونم آجی 😘😘😘😘

سلام قربونت برم خوبی....با لطف الهی بله زایمان کردم بالاخره...همون ۱/۱...ولی بدترین زجر دنیارو کشیدم ...

سلام فدات بشم عزیزم ممنون خوبم 

قدم نو رسیده مبارک ان شاا... قدم کوچولو واستون سراسر خیر و برکت باشه

اخی چرا ؟ آخر طبیعی زایمان کردی؟

سلام فدات بشم عزیزم ممنون خوبم  قدم نو رسیده مبارک ان شاا... قدم کوچولو واستون سراسر خیر و برک ...

قربونت برم آجی...خیلی ممنون....۱۲ساعت درد طبیعی کشیدم اخرشم نشد گفتن باید سزشی😭😔

قربونت برم آجی...خیلی ممنون....۱۲ساعت درد طبیعی کشیدم اخرشم نشد گفتن باید سزشی😭😔

اخی پس انگار هر دو روش زایمان رو تجربه کردی 

هر چند خیلی سخت گذشته ولی همین که الان مادر و دختر سالم هستین خداروشکر