2777
2789
عنوان

دعوا کردم

125 بازدید | 8 پست

امروز ی پدریو ک بچشو می زد زدم... اصلا هم پشیمون نیستم 

چون بدددد میزد .

واقعا تو لب و دهنش و دستشو می کشید بدجور 

هرکسی رو هم ک گفت ب شما مربوط نیست رو هم دعوا کردم

ریدم تو اخلاقاشون 

فلان فلان شده های روشن فکر

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز تو 😁😁

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
دمت گرم خوبش کردی.اینقد میزدی که اززمین نیست بشه اون پدر نیست که 

پسر بود غرور داشت فقط اخم کرده بود . منم زدم گردن پدرش 

اونم هلم داد باز جنگی رفتم براش.. الان با شوهرم تعریف کردم گف پاشو فیلم نبین زیاد😐☹

چه جراتی داشتی خداییش. من دلم میسوزه اتیش میگیرم ببینم یه بچه ای کتک میخوره و نمیتونه کاری کنه

دیگ خیلی بد زد . دلم ریش شد .

حالا بیخیال خودتو ناراحت نکن 💋💋