شاهزاده های خارجی رو دیدین که حتی ذره ای آرایش نمیکنن حتی تو عروسیاشون کرم هم نمیزنن ؟؟! مثلا همین چندروز پیش که عروسی دختر پادشاه اردن بود که عاشق این شدم که اصلا آرایش نداشت 😶نمیخام بگم کسایی که آرایش دارن بده ولی هر چیزی طبیعیش قشنگ تره قیافه ی آدم هرچی با تغییر دادن بی عیب و نقص بنظر برسه اما همون طبیعی قشنگ تر و شاداب تره از نظر من 😑😑و همینطور پوست آدم جوون میمونه و بخاطر آرایش آسیب نمیبینه . اما اونا بالاخره شاهزاده ان و بخاطر پولداریشون واسشون مهم نیست که چه شکلی باشن هرشکلی باشن همه آرزوشونه که با اونا باشن و خفن بنظر میرسن اما ما چی ؟؟من خودم دقت کردم موقع هایی که یذره آرایش دارم نظر همه رو جلب میکنم اما موقعی که آرایش ندارم شاید خیلی نه ؟! نه پوستم نه چهرمم عیبی نداره اما خب ماها وقتی آرایش نکنیم شاید هیچکسی تو زندگیمون جذبمون نشه و تاآخر عمر تنها بمونیم 😑😒😒نظر شما چیه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قشنگترین آرایش نچرال بودنه بنظرم ب پوست و مو برسی نصف بیشتر راه رفتی اخلاقتم خوش باشه عالی میشه یه ضد آفتاب و یه رژ و نهایتا یه خط چشم نازک که با دقت بشه فهمید یا بن مژه این نظر منه
من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب میرسد ما دوباره سبز میشویم