baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان لطفا بیاین😢🥲🥲😭😭 202 بازدید | 16 پست حالم خیلی بدهلطفا یه چیزی بگید حواسم پرت شه لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1401/12/27 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفیدوsiyah عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 16 فکر کن رفتی کنار یه رودخونه پاهاتو گذاشتی تو آب پرنده ها آواز میخونن هوا هوا یه کم گرمه و کنارت کسی که دوس داری نشسته
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 فکر کن رفتی کنار یه رودخونه پاهاتو گذاشتی تو آب پرنده ها آواز میخونن هوا هوا یه کم گرمه و کنارت کسی ... خیلی سخته تازه خبر خودکشی دختر عمم که فقط15سالش بود شنیدمحالم واقعا بدهاز گریه سرم داره منفجر میشهکاش میشد حواسم پرت شه لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
سفیدوsiyah عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 16 عزیزم حق داری بهتره گریه کنی و هضمش کنی حواستو پرت کنی بیشتر اسیب می بینی یه وقتایی باید با حقیقت رو به رو بشی البته میدونم خیلی خیلی سخته
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عزیزم حق داری بهتره گریه کنی و هضمش کنی حواستو پرت کنی بیشتر اسیب می بینی یه وقتایی باید با حقیقت رو ... نمیتونم دو روزه دارم گریه میکنم سرم داره میترکهمیخام فقط برا چند لحظه پلکام بتونم رو هم بزارمفقط برا چندثانیه برا محض رضای خودم ذهنم ساکت شه لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
سفیدوsiyah عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 16 احساساتت رو تخلیه کن اینطوری آرزوی میشی خدا بیامرزتش بالاخره هرکسی یه جوری میره هیچکس نمیمونه عزیزم
سفیدوsiyah عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 16 فکر نکن نیستش فکر کن کنارته از ته دلت براش دعا کن باهاش حرف بزن
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 فکر نکن نیستش فکر کن کنارته از ته دلت براش دعا کن باهاش حرف بزن من اینطوری اروم نمیشمداغ عزیز زیاد دیدم خودم دیگه میشناسم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13276 چرا اینکار کرده چطوری؟ تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 چرا اینکار کرده چطوری؟ الان وقت این سوالاست؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13276 با موبایل خودتو مشغول کن مثلا تو همین سایت برو تاپیکهای بچه هارو بخون ذهنت رو درگیر تبادل نظر با بچه ها کن تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
new_ayma عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1935 الان وقت این سوالاست؟ واااا خب درسته حالت بده ولی تایپیک زدی و واسه بقیه سوال ایجاد میشهان شاا... خدا به دلت آرامش بده خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13276 واااا خب درسته حالت بده ولی تایپیک زدی و واسه بقیه سوال ایجاد میشه ان شاا... خدا به دلت آ ... 👍 تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰